Uzun süreli kiralık daire

Uzun süreli kiralık daire

Ege » Manisa » Salihli
500₺
1/6
Uzun süreli kiralık daire
 
Uzun süreli kiralık daire Uzun süreli kiralık daire Uzun süreli kiralık daire Uzun süreli kiralık daire Uzun süreli kiralık daire Uzun süreli kiralık daire
Manisa-salihlide pazar pazarına alışveriş marketlerine ve dolmuş duraklarına çok yakın uzun süreli daire kiralıktır..Daire 241. sk. anıl 1 sitelerinde c- bloktadır. son kattır..Kesinlikle akma yoktur ısı yalıtımlıdır..Jeotermal ve 11 ay sıcak su kapasiteli farklı sistemli güneş enerjisi mevcuttur...ayda 1 tüp karınız olacaktır.. Elektrik ve suyu açıktır Badanası ve temizliği yapılmıştır..Aynı şekilde daire geri teslim alınacaktır..Ev güney cephelidir..4 balkon 3+1 125 metre karedir..Tecihim memurdan yanadır.. Not: Kirada çokaz bir indirim yapılabilir. 1 kira depozito alınacaktır. Jeotermal, Elektrik ve su abonelikleri şuan benim üzerimedir..İsteyen elktrik ve su aboneliğini üzerine alabilir..Fakat jeotermal aboneliklerini yasa gereğince kiracı alamamaktadır..Bu nedenle 1000 tl.lık senet alınacaktır..Ev şuan emlakçıda ama emlakçıdan kiralamak istemeyene aracısız olarak kendimde verebilirim.
  • #2708608
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Emlak
  2. Konut
  3. Kiralık
  4. Daire
  • zincirli bağlar toki konutları kiralık dailre

    zincirlibağlar toki konutları 7. kat dg7 daire 15 adana seyhan ...

  • Sahibinden 2+1 Doğalgaz Kombili Kiralık Daire ...

    Uydukent Yeni Şehir Mahallesindedir .Doğalgaz kombilidir Orhan Gazi İlköğretim O ...

  • okmeydanında kiralık daire

    okmeydanı talatpasa mah. 2 + 1 daire 3.kat yolabakan kombili ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.