Üretimhaneden damızlık ve yavrular

Üretimhaneden damızlık ve yavrular

Marmara » Tekirdağ » Tekirdağ
1₺
  • 1₺
    Marmara » Tekirdağ » Tekirdağ
Üretimhaneden damızlık ve yavrular
 
Üretimhaneden damızlık ve yavrular Üretimhaneden damızlık ve yavrular Üretimhaneden damızlık ve yavrular Üretimhaneden damızlık ve yavrular Üretimhaneden damızlık ve yavrular Üretimhaneden damızlık ve yavrular
Mpanga yavruları 3-3, 5 cm adet fiyatı: 4 TL (500-600 adet civarı mevcuttur) ayrıca ufak boylarıda mevcuttur. Red top ndumbi: 4 TL Likoma incisi: 4 TL Demasoni: 4 TL Saulosi: 4 TL 2 Erkek 24 dişi damızlık Mavi prenses koloniside bulunmaktadır. Boyları 12-14 cm jumbo boydur. Adet fiyatı 20 TL şaunda tahminen 10-12 adet dişinin agzında yavruları mevcuttur o şekilde vericem. Gayet saglıklı balıklar yeni gelen türlere yer açmak için satıyorum. Mavileri 10 arlı grup halinde 2 ye 3 e bölerekte verebilirim. Ayrıca elimde 1000 adet civarı Sarı prenses, Mavi prenses, Beyaz prenses, Kırmızı prenses (Paslı), Yunus, Ahli, Borley kadanga, İceman (mavi), İceman Ngara(siyah) yavrularıda mevcuttur. Adet fiyatı 1 TL dir. Toplu alımda fiyatta yardımcı olurum. Stoklarımızda herzaman balık mevcuttur. Saglıklı bir şekilde bulundugunuz illere gönderim yapılmaktadır. Tel:
  • #2368354
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.