Üreticisinden kaliteli Satılık Muhabbet Kuşu

Üreticisinden kaliteli Satılık Muhabbet Kuşu

Ege » İzmir » Gaziemir
30₺
  • 30₺
    Ege » İzmir » Gaziemir
Üreticisinden kaliteli Satılık Muhabbet Kuşu
 
Üreticisinden kaliteli Satılık Muhabbet Kuşu Üreticisinden kaliteli Satılık Muhabbet Kuşu Üreticisinden kaliteli Satılık Muhabbet Kuşu Üreticisinden kaliteli Satılık Muhabbet Kuşu Üreticisinden kaliteli Satılık Muhabbet Kuşu
yeni yeme düşmüş yawru(konuşturmak ve ele alıştırmalık) : 30 tl damızlık iri kuşlar tanesi: 50 TL (içlerinde ingiliz , yerli , kırma kuşlar mevcuttur) Eşli iri muhabbet kuşları: 80 TL.. (öpüşüp yem kusan ve yawru alınmış kuşlardır) Yawrulu veya yumurtalı muhabbet kuşu çifti: 150 TL (en az 2 yawrusu ve yumurtaları mevcuttur) Kesin alıcı arkadaşlar ararsa sevinirim. numaram: İzmir içi elden teslim alabilirsiniz. Diger illere gönderirim ama kargo yol ucreti alıcıya aittir. https://www.facebook.com/karaca dursun1 ekleyin daha detaylı resimleri atarım.
  • #3785471
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.