Üreticiden Yerli yavru muhabbet kuşları

Üreticiden Yerli yavru muhabbet kuşları

Ege » İzmir » Konak
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Konak
Üreticiden Yerli yavru muhabbet kuşları
 
Üreticiden Yerli yavru muhabbet kuşları Üreticiden Yerli yavru muhabbet kuşları Üreticiden Yerli yavru muhabbet kuşları Üreticiden Yerli yavru muhabbet kuşları Üreticiden Yerli yavru muhabbet kuşları Üreticiden Yerli yavru muhabbet kuşları
Kendi ürettiğimiz iri yerli muhabbet kuşları gayet sağlıklı bakımlı ve son derece vitamin ihtiyaçları özenle takip edilerek beslenen 2 - 6 Haftalık yem yemeleri düzgün yavru kuşlardır. Kesinlikle ithal suriye kuşları ile karıştırmayınız.. İri yerli olarak belirtme nedenimiz genelde ingiliz ve çekoslavak kırma kuşlar mevcut, bu nedenle yavrular iri çıkmaktadır. Yeşil renk yavru sayısı alınan yavru sayısına göre % 10 'u geçemez. Resimlerde üretimhaneden karelerde görülerek kuşların yetiştirildiği ortam hakkında fikir sahibi olunabilir.En az 20 adet olmak şartıyla toptan yurt içi her şehire gönderilir. Gönderim ücreti alıcıya aittir.. Not:Sürekli çalışacağımız petshopcu arkadaşlar aranıyor.. İrtibat tel :
  • #3431196
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.