Ünal camping pansiyon tekirdağ marmara ereğlisi yeniçiftlik

Ünal camping pansiyon tekirdağ marmara ereğlisi yeniçiftlik

Marmara » Tekirdağ » Marmara Ereğli
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Tekirdağ » Marmara Ereğli
Ünal camping pansiyon tekirdağ marmara ereğlisi yeniçiftlik
 
Ünal camping pansiyon tekirdağ marmara ereğlisi yeniçiftlik Ünal camping pansiyon tekirdağ marmara ereğlisi yeniçiftlik Ünal camping pansiyon tekirdağ marmara ereğlisi yeniçiftlik Ünal camping pansiyon tekirdağ marmara ereğlisi yeniçiftlik Ünal camping pansiyon tekirdağ marmara ereğlisi yeniçiftlik Ünal camping pansiyon tekirdağ marmara ereğlisi yeniçiftlik
ÜNAL CAMPİNG pansiyon konaklama Günlük-haftalık-aylık-sezo nluk bungalov odalarımız mevcuttur. Aynı zamanda günübirlik piknik alanlarımızda mevcut olup mangal keyfi ve plajın tadını çıkarabilirsiniz. Günübirlik müşterilerimizin yararlanması adına duş-wc-soyunma odaları-buzdolabı kullanımı ve otopark hizmetlerimizin içindedir. NOT : Bu hizmetlerimiz için herhangi bir ücret talep edilmez. Bungalov tipi odalarımızda konaklayacak olan müşterilerimiz için ise her odada buzdolabı , masa , sandalye ve tezgah bulunmaktadır. Kampımızda market ve çaybahçesi bulunmakta olup eğlence ve aktivitelerede yer verilmektedir. Ayrıca kampımızda kablosuz internet hizmeti de vermekteyiz.Bunun yanı sıra sizlerin güvenliği herşeyden önemli olduğu için kampımız güvenlik kamerasıyla izlenmektedir. NOT:Fiyatlarımız günlük-haftalık-aylık-sezonluk odalar ve piknik yerlerimiz olarak değişiklik göstermektedir.Bu yüzden fiyatları telefondan bizlere ulaşarak öğrenebilirsiniz. ADRES : AYTEPE MEVKİİ ÜNAL CAMPİNG YENİÇİFTLİK - MARMARA EREĞLİSİ / TEKİRDAĞ TEL :
  • #4187765
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.