Ücretsiz Arkadaşlık scripti - indirin kurun arkadaşlık siteniz olsun!

Ücretsiz Arkadaşlık scripti - indirin kurun arkadaşlık siteniz olsun!

Marmara » İstanbul » Beşiktaş
500₺
  • 500₺
    Marmara » İstanbul » Beşiktaş
Ücretsiz Arkadaşlık scripti - indirin kurun arkadaşlık siteniz olsun!
 
Ücretsiz Arkadaşlık scripti - indirin kurun arkadaşlık siteniz olsun! Ücretsiz Arkadaşlık scripti - indirin kurun arkadaşlık siteniz olsun! Ücretsiz Arkadaşlık scripti - indirin kurun arkadaşlık siteniz olsun!
ÖZELLİKLER: PODYUM da resim gösterimi - SON VE GÜNCEL resim Enson blog en son video en son müzik en son üye en son resimler popüler üyeler en zengin (kredisi yüksek üyeler) site haberleri üyelik yükseltme site içi mesaj - mini mesaj panosu- tüm üyelerin görebileceği kişisel anlık durum değiştirme Gelen Mesaj Giden Mesaj Yeni mesaj iletim raporu engelli üyeler istatistikler Profil düzenleme ziyaretçiler arkadaşlar ark adaş casusu yeni arkadaşlar favori kişiler favori kişi ekleme Resimler resim yorumları yeni resim ekleme Yorumlarınız adres defteri yeni adres ekleme ayarlar arama yeni üyeleri görme guruplar gurup oluşturma katıldığım guruplar gurup arama oylarım oylama casusu oy verdiklerim müziklerim müzik ekle müzik yorumları videolar video ekle video yorumları bloglarım blog aboneliklerim blog abonelerim blog yorumlarım yeni blog Etkinliklerim yeni etkinlik düzenle katıldığım etkinlikler Sanal bankam sanal para gönder (kredi) sanal mağaza iletişim kullanıcı raporlama (şikayet) arkadaş davet etme yardım bölümü Gibi fonksiyonları ve daha çok çok fazlası! En can alıcı özelliklerinden birtanesi, YÖNETİM PANELİNDEN kullanıcınızın adı ile, şifreye gerek olmadan direk login olabilme imkanına sahipsiniz! Tüm kullanıcıların giriş loglarını anlık görebilirsiniz! Özellikleri tek tek sıralamak zor olacağı için, demo eklenmiştir. Mükemmel bir yönetim paneline sahiptir. Demo & Download: http://www.erkocsoft.com/oku.php
  • #3827164
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.