Üçel Moda Akademisi Kursu

Üçel Moda Akademisi Kursu

Ege » İzmir » Konak
5.350₺
  • 5.350₺
    Ege » İzmir » Konak
Üçel Moda Akademisi Kursu
 
Üçel Moda Akademisi Kursu Üçel Moda Akademisi Kursu Üçel Moda Akademisi Kursu Üçel Moda Akademisi Kursu Üçel Moda Akademisi Kursu Üçel Moda Akademisi Kursu
T.C KONAK KAYMAKAMLIĞI ÖZEL YENİ ÜÇEL KONFEKSİYON KURSU Kurumumuzda Modelistlik ve Bilgisayar Destekli Kalıp Hazırlama Proğramı ASSYST BULLMER, Stilistlik ve Bilgisayar Destekli Stilistlik Programı , Resim , İçmimari eğitimleri verilmektedir. 15 ay süren modelistlik ve stilistlik kurslarımız hafta sonu veya hafta içi bir gün tercihedilebilir Modelistlik bölümü eğitim programı ana başlıkları aşağıdaki gibidir.1 etek ve etekte model uygulamalar bay â " bayan pantolonları ve model uygulamalar bay â " bayan gömlekleri , bluz ve model uygulamaları yaka ve kol çeşitleri eşofman ve iç çamaşırı kalıpları ceket , manto ve kaban ve model uygulamaları. Bu konuların dahilinde serileme bilgisi , penye ve deride kalıp tekniği tekstil firmalarına uygun çalışmanın yanı sıra Hout Couture çalışma stilini ve prova tekniklerini de öğrenip , her aşamada uygulama şansı bulan öğrenciler numune üzerinden , katalogdan veya firmaların uyguladığı ihracat ölçü tablolarından rahatlıkla kalıp çıkartabiliyor , her beden ölçüsüne uygun serileme yapabilme yeteneği kazanıyor. Stilistlik bölümü eğitim programı ana başlıkları aşağıdaki gibidir. sanat ve moda nedir ? sanattaki sanat elemanları desen bilgisi ve uygulaması - renk bilgisi ve uygulaması kompozisyon ve çalışmaları anatomi ve stilistliğe göre anatomi stilizasyonu ve siluet çalışmaları giyim bilgisi , giyimin tarihçesi ve uygulaması tasarım ve tasarım gelişiminin içinde ve giyim sektöründe tasarım değerlendirilmesi konuya göre bireysel ve geniş kapsamlı koleksiyon çalışmaları kumaş deseni ve tasarımı , tasarımın kalıba göre uygulaması, ergonomisi , kullanılışı. Projeye ve amaca göre tasarım Defile , koleksiyon , preta porte , Hot â "Couture çalışmaları , Diploma çalışması MİSYONUMUZ Kursiyerlerimize meslek kazandırmak. Kursiyerlerimizi gerekli ve doğru bilgiyle donatmak. Kursiyerlerimizde iş yapabilme becerisinin yanı sıra geniş ufuklu bakabilme yetisini oluşturmak Kursiyerlerimizin öz güvenini sağlayarak Kursiyerlerimize ihtiyaçları doğrultusunda staj yapabilmeleri için imkan sağlamak. Kursiyerlerimizin tecrübelerine ve bilgi birikimlerine uygun yol haritaları çizerek kursiyerleri sektöre lanse etmek. VİZYONUMUZ Kursiyerlerimizin koşulsuz memnuniyeti Gelişen moda dünyasıyla uyumlu , aktif hareket edebilme.
  • #3068922
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.