ÜZÜM PEKMEZİ, TOKAT PEKMEZİ, SİYAH PEKMEZ

ÜZÜM PEKMEZİ, TOKAT PEKMEZİ, SİYAH PEKMEZ

Karadeniz » Tokat » Erbaa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Tokat » Erbaa
ÜZÜM PEKMEZİ, TOKAT PEKMEZİ, SİYAH PEKMEZ
 
ÜZÜM PEKMEZİ, TOKAT PEKMEZİ, SİYAH PEKMEZ ÜZÜM PEKMEZİ, TOKAT PEKMEZİ, SİYAH PEKMEZ ÜZÜM PEKMEZİ, TOKAT PEKMEZİ, SİYAH PEKMEZ ÜZÜM PEKMEZİ, TOKAT PEKMEZİ, SİYAH PEKMEZ ÜZÜM PEKMEZİ, TOKAT PEKMEZİ, SİYAH PEKMEZ
Tokat Erbaa'nın Ballıbağ köyünde kendi üzüm bağımızdan topladığımız üzümlerden pekmez yapıyoruz. Pekmez yapma işlemini en sağlıklı biçimde yapıp tüketiciye sunuyoruz. Pekmez yapmak için pekmezin içerisine pekmez toprağı denilen toprak haricinde hiçbir tür yabancı madde veya kimyasal madde katılmaz. pekmez yapmak için ilk etap olan bağdan üzüm toplama aşamasından başlayıp son etap olan kaynatma-dinlendirme aşamasına kadar pekmezin sağlıklı olması için en ince ayrıntıya dahi dikkat ederiz.Sağlıklı olması bakımından pekmezler odun ateşinde 3 etapta kaynatılır ve daha sonra dinlemeye bırakılır. Yapılan pekmezler sağlıklı bir şekilde depoda her gün kontrol edilir. Müşteri isteğine göre küçük bidonlara veya büyük varillere sağlıklı bir şekilde paketlenir. Siyah üzüm pekmezi haricinde yine üzümden yapılan fakat her gün yaklaşık 1 saat karıştırılarak kendiliğinden sarı renk alan sarı pekmez dediğimiz pekmez türünden de mevcuttur. Yine bu sitede salamura sarma yaprağı ilanım var ve yaklaşık 3 yıldır önde İstanbul ve Ankara olmak üzere çeşitli şehirlere ürün gönderiyoruz. Türkiye'nin her şehrine kargo ile veya PTT ile ulaştırılabilir. Fiyatlar görüşülür.Gerekirse toptan alımlarda indirim yapılabilir. İrtibat Tel : İrtibat Tel :
  • #3564358
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.