UYGUN FİYATLA DEVREN SATILIK SU BAYİLİĞİ

UYGUN FİYATLA DEVREN SATILIK SU BAYİLİĞİ

Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
12.000₺
  • 12.000₺
    Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
UYGUN FİYATLA DEVREN SATILIK SU BAYİLİĞİ
 
UYGUN FİYATLA DEVREN SATILIK SU BAYİLİĞİ UYGUN FİYATLA DEVREN SATILIK SU BAYİLİĞİ UYGUN FİYATLA DEVREN SATILIK SU BAYİLİĞİ
Firmanın birebir oluşturduğu, oturmuş müşterisi olan, Küçükçekmece Akçapınar Su Bölge Bayiliğini devrediyoruz. 650 adet damacana 450 adet kayıtlı müşteri Siparişler 09.00 - 19.30 arası alınıyor. Geç saatlere kadar sipariş alma durumu yok, müşteriler bu konuda oturmuş müşteri. Bölgede yaptığımız "1 su alana 1 ABC Matik" kampanyası devam ediyor, buna rağmen kar marjı iyi. Su satış fiyatımız; evlere 5 TL. İş yerlerine 4 TL.'dir. Alacak kişiye firmanın 20 günlük bayan çalışması hediyesi olacak. Bölgede Akçapınar suyun ciddi bir bilinirliği var, alacak kişi kısa süre içerisinde satışları daha da arttıracaktır.
  • #3570569
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.