UYGUN FİYATA GOLDEN, ALMAN KURDU, HUSKY VE LABRADOR YAVRULARI TR NİN HERYERİNE..

UYGUN FİYATA GOLDEN, ALMAN KURDU, HUSKY VE LABRADOR YAVRULARI TR NİN HERYERİNE..

Karadeniz » Amasya » Amasya
Görüşülür
UYGUN FİYATA GOLDEN, ALMAN KURDU, HUSKY VE LABRADOR YAVRULARI TR NİN HERYERİNE..
 
UYGUN FİYATA GOLDEN, ALMAN KURDU, HUSKY VE LABRADOR YAVRULARI TR NİN HERYERİNE.. UYGUN FİYATA GOLDEN, ALMAN KURDU, HUSKY VE LABRADOR YAVRULARI TR NİN HERYERİNE.. UYGUN FİYATA GOLDEN, ALMAN KURDU, HUSKY VE LABRADOR YAVRULARI TR NİN HERYERİNE.. UYGUN FİYATA GOLDEN, ALMAN KURDU, HUSKY VE LABRADOR YAVRULARI TR NİN HERYERİNE.. UYGUN FİYATA GOLDEN, ALMAN KURDU, HUSKY VE LABRADOR YAVRULARI TR NİN HERYERİNE.. UYGUN FİYATA GOLDEN, ALMAN KURDU, HUSKY VE LABRADOR YAVRULARI TR NİN HERYERİNE..
Kopeklerimizin kalitesi ortadadır.Fiyatlarımız kaliteye gore tabandadir.Yavrular haftalık vet. kontrolunden gecmektedirler.Yavrularımızın zamanı gelen ilk asıları yapılmıs olup sizin fazla bir masraf yapmanız gerekmemektedir.Yavrularımızı TR nin heryerine saglıklı bir şekilde yollayabilmekteyiz... Yavrularımız anne sutunden tamamen faydalanmıslardır.Ayrıca annelerinden ZAMANI geldikleri için ayrılmıslardır. 1.Kalite arayanlar 2.Düşük Fiyat arayanlar TR nin heryerine en gec 2 iş gunu içerisinde ulastırmaktayız. bize ulasın; ayrıntılı bilgi:kivancuretimciftligi@windowslive.c om GSM:0554 323 50 52
  • #1511383
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • GÜZELMİ GÜZEL SAFKAN BEBEK YÜZLÜ GOLDEN RETRİEVER

    SAFKAN MACERSTAN HAS GOLDEN ŞAMPANYA RENGİ ÇOK GÜZEL BİŞİ TUVALET EĞİTİMİ WAR PA ...

  • kangal köpek yavruları

    sadece iki tane kaldı.Hepsi kimlikli saf kangal. egemenmen@mynet.com Anne kar ...

  • SATILIK ROD VAİDER KÖPEK

    yavru erkek rod vaider cinsi köpek temiz ümraniye dudullu fatih erkek kuaföründe ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.