URLA ALTINKÖY ÇİFTLİKEVLERİNDE TEK KATLI BÜYÜK BAHÇELİ KONUT

URLA ALTINKÖY ÇİFTLİKEVLERİNDE TEK KATLI BÜYÜK BAHÇELİ KONUT

Ege » İzmir » Urla
270.000₺
  • 270.000₺
    Ege » İzmir » Urla
URLA ALTINKÖY ÇİFTLİKEVLERİNDE TEK KATLI BÜYÜK BAHÇELİ KONUT
 
URLA ALTINKÖY ÇİFTLİKEVLERİNDE TEK KATLI BÜYÜK BAHÇELİ KONUT URLA ALTINKÖY ÇİFTLİKEVLERİNDE TEK KATLI BÜYÜK BAHÇELİ KONUT URLA ALTINKÖY ÇİFTLİKEVLERİNDE TEK KATLI BÜYÜK BAHÇELİ KONUT URLA ALTINKÖY ÇİFTLİKEVLERİNDE TEK KATLI BÜYÜK BAHÇELİ KONUT URLA ALTINKÖY ÇİFTLİKEVLERİNDE TEK KATLI BÜYÜK BAHÇELİ KONUT URLA ALTINKÖY ÇİFTLİKEVLERİNDE TEK KATLI BÜYÜK BAHÇELİ KONUT
Son derece konforlu ve güvenlikli sitede büyük bahçeli, tamamen müstakil konumda tek katlı, bodrumlu villa.Site Urlaya 14 km.Sitede yaz-kış oturan 60 ın üzerinde aile mevcut.Restoran, market, aydınlatmalı spor tesisleri, çocuk bahçeleri, parklar, gezinti yolları, bol su, atık su için biyolojik arıtma tesisi, seçkin ailelerden oluşan 270 villalık mükemmel yaşam alanı. Orman arasında, plaja açılan büyük site. Özel bir koyda geniş kumsal, plaj tesisleri, her gün İzmire ikişer defa gidip gelen, plaja da ring seferi yapan site aracı, 787 m2 arsa içinde. 48 m2 salon, açık mutfak, büyük banyo, odalar bölümünde biri banyolu 3 oda. Salonda veranda yönündeki boydan boya sürgülü kapılar sayesinde kışın da şömine karşısında bahçeyi seyretme imkanı.Sanat değeri olan el oyması şömine.27 m2 bodrumda çok amaçlı pencereli hacim.Bahçede her yönde oturma, rekreasyon imkanı. Bahçenin bakımı site yönetimince yapılır.Geniş veranda, mutfaktan verandaya servis kapısı.Üstü kapalı 2 araçlık otopark, evin bahçesinde meyve ve süs ağaçları gelişmiş durumda.Bahçenin güney cephesindeki büyük ardıç ağaçları dizisi çok hoş bir ortam yaratıyor. Evin yapımı sırasında uygulanan özenli mimari çalışmalar dikkati çekiyor.
  • #1899742
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.