ÜRETİM YAPMAK İSTEYENLERE DUYURULUR(UYGUN FİYATA)

ÜRETİM YAPMAK İSTEYENLERE DUYURULUR(UYGUN FİYATA)

Marmara » İstanbul » Kartal
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Kartal
ÜRETİM YAPMAK İSTEYENLERE DUYURULUR(UYGUN FİYATA)
 
ÜRETİM YAPMAK İSTEYENLERE DUYURULUR(UYGUN FİYATA) ÜRETİM YAPMAK İSTEYENLERE DUYURULUR(UYGUN FİYATA) ÜRETİM YAPMAK İSTEYENLERE DUYURULUR(UYGUN FİYATA) ÜRETİM YAPMAK İSTEYENLERE DUYURULUR(UYGUN FİYATA)
istanbul kartalda muhabbet kuşu, hollanda lop tavşanı, yeni zelanda tavşanı , kanarya üretimi yapmaktayız fakat işim dolayısıyla ilgilenemiyorum onun için tamamını satmak istiyorum toptan olarak tamamını alırsanız çok uygun fiyata verilecektir. tüm hayvanlarımız çok güzel ve çok sağlıklılar. bol bol yavruları oluyor ve hepsini sağlıklı bir şekilde büyütüyorlar şu anda neredeyse hepsinin altında yumurta yavru var tavşanlarımızda aynı şekilde damızlık çok güzel hayvanlardır. 2 tane yavrularınıda yanlarında vereceğiz. 2 damızlık hollanda lop 2 damızlık yeni zelanda 2 tane yavru tavşanımız vardır. çok uygun fiyata vereceğiz telefondan ararsanız hem tam olarak bilgi alabilirsiniz. hemde fiyat konusunda konuşabiliriz telefon numarası :diğer resimlerine facebook adresinden bakabilirsiniz FACEBOOK LİNKİ:http://www.facebook.com/metin.te pe.167/photos
  • #3146508
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.