ÜRETİCİDEN SATILIK DAMIZLIK KOYUN SÜRÜSÜ GÜRSU BURSA

ÜRETİCİDEN SATILIK DAMIZLIK KOYUN SÜRÜSÜ GÜRSU BURSA

Marmara » Bursa » Gürsü
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Gürsü
ÜRETİCİDEN SATILIK DAMIZLIK KOYUN SÜRÜSÜ GÜRSU BURSA
 
ÜRETİCİDEN SATILIK DAMIZLIK KOYUN SÜRÜSÜ GÜRSU BURSA ÜRETİCİDEN SATILIK DAMIZLIK KOYUN SÜRÜSÜ GÜRSU BURSA ÜRETİCİDEN SATILIK DAMIZLIK KOYUN SÜRÜSÜ GÜRSU BURSA ÜRETİCİDEN SATILIK DAMIZLIK KOYUN SÜRÜSÜ GÜRSU BURSA ÜRETİCİDEN SATILIK DAMIZLIK KOYUN SÜRÜSÜ GÜRSU BURSA ÜRETİCİDEN SATILIK DAMIZLIK KOYUN SÜRÜSÜ GÜRSU BURSA
ÜRETİCİDEN SATILIK 30 KOYUN + BUNLARIN 40 KADAR KUZUSU 3 ADET KOÇ ARADA GEBE VE GEBE OLMAYAN TOKLULARDA BULUNUYOR. KUZULAR KESİMLİK EVDE BAKILMAKTADIR. DİŞİLERDE ERKEKLERDE MERA YA SALINMAMIŞTIR. KOYUNLARIN CANLI AĞIRLIKLARI ORTALAMAKG. DIR. KOÇLAR DA 110 KG IN ÜSTÜNDEDİR. TOPLU VEYA TEK TEK TEK SATIŞ MÜMKÜNDÜR. GELİPTE BEN SADECE KUZULARI ALICAM SADECE KOYUNLARI İSTİYORUM YADA 30 KOYUN BANA ÇOK GELİR. KUZULARI İLE BİRLİKTE 10 -12 KOYUN 1 KOÇ ALICAM ŞEKLİNDE SEÇEBİLİRSİNİZ. FAKAT FİAT LARDA ONA GÖRE AYRICA BELİRLENİR. HAYVANDAN ANLAYAN BİLİR. KOYUN VAR KOYUNCUK VAR İYİ MAL İYİ PARA. BİZ BU İŞİN ALIM SATIMINI YAPMIYORUZ ÜRETİCİYİZ KOYUNLAR IN HER SENE AŞILARI YAPILIR . DIŞARDAN HAYVAN DA SOKMAYIZ. KOYUNLARDA İLK GEBELİKTE %40 İKİZLEME 2. GEBELİK VE SONRA LARI İÇİN İSE %70-90 İKİZLETME VAR. meraklılar için satış sebebi nakit ihtiyacı ve sürünün ahır a göre kalabalıklaşması hepsi satılmazda bize 3-5 tane kalırsa yeniden üretime devam edicem bu ırk ı bırakmayı istemiyorum. koyunların kökeni Gönen malıdır. kuyruksuz.
  • #2989473
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.