ÜCRETSİZ DİŞİ YAVRU GOLDEN

ÜCRETSİZ DİŞİ YAVRU GOLDEN

Akdeniz » Antalya » Antalya
Görüşülür
ÜCRETSİZ DİŞİ YAVRU GOLDEN
 
ÜCRETSİZ DİŞİ YAVRU GOLDEN ÜCRETSİZ DİŞİ YAVRU GOLDEN ÜCRETSİZ DİŞİ YAVRU GOLDEN ÜCRETSİZ DİŞİ YAVRU GOLDEN ÜCRETSİZ DİŞİ YAVRU GOLDEN
Ücretli vermeyi düşünüyordum ama önemli olanın ona iyi bakılması olduğundan bu kararımdan vazgeçtim ve yavruyu iyi bakabiliceğine emin olduğum kişiye bütün malzemeleri ile birlikte ücretsiz olarak sahiplendiricem. Yavru safkan Golden Retriver'dır ve 45 günlüktür.. Bana hediye geldi ama bakamıyorum o yüzden iyi bakabilicek olana vermek istiyorum. Gayet sağlıklıdır, hareketlidir, akıllıdır ve uyuncudur. Günü gelen aşıları ve paraziter tedavisi yapılmış olup, Uluslararası sağlık karnesi bulunmaktadır. Tuvaletini gazeteye yapıyor ve en iyisi olan N&D marka profesyonel mama ile besleniyor, kalanı da yanında verilicektir. Ayrıyeten ikili çelik mama kabı, göğüs ve boyun tasması, tarağı, özel şampuanı, pudrası ve yatağı ile yani ihtiyacı olan her şeyiyle birlikte ÜCRETSİZ olarak vericem, önemli olan iyi bakılması. Ben bakamıyo olsam da bir yavru köpek için sağlanabilicek bütün koşulları sağladığıma inanıyorum, bu yüzden sahiplendiriceğim kişinin de bu koşulları yerine getiricek olması, maddi ve manevi yönden yeterli olması gerek.. Güvenli şekilde il dışına da gönderilebilir. İlan acildir.. Sahiplenmek isteyenler sağdaki 'İlana Cevap Ver'den yada holland000@hotmail.com adresime mail göndererek ulaşabilirler..
  • #3638803
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Satılık Malamut husky

    Merhaba elim'de 7 adet husky malamut cinsi yavrular var yavrular sağlıklı ve sa ...

  • satılık terrier köpek yavruları

    Harika köpekler şeker ve patinin yavruları.6 adet 3 aylık yavrular, 5 dişi ve bi ...

  • satılık kangal yavruları

    1 aylık kangal yavruları 4 tane erkek fiyatda pazarlık payı yokdur ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.