Trabzondan Satılık Özel Üretim Ötüm Kanaryaları

Trabzondan Satılık Özel Üretim Ötüm Kanaryaları

Karadeniz » Trabzon » Beşikdüzü
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Trabzon » Beşikdüzü
Trabzondan Satılık Özel Üretim Ötüm Kanaryaları
 
Trabzondan Satılık Özel Üretim Ötüm Kanaryaları Trabzondan Satılık Özel Üretim Ötüm Kanaryaları Trabzondan Satılık Özel Üretim Ötüm Kanaryaları Trabzondan Satılık Özel Üretim Ötüm Kanaryaları Trabzondan Satılık Özel Üretim Ötüm Kanaryaları Trabzondan Satılık Özel Üretim Ötüm Kanaryaları
Elimizde 3 adet erkek kanarya bulunmaktadır.İstek üzerine üretilmiş kuşlardır.Kesinlikle hiçbir sağlık sorunları yoktur.Ötüm kanaryalarıdır.İnsanı bıktıracak kadar öterler.Günde bikaç sefer ötüp sonra susan kuşlar değillerdir.Kuşlarımız garantilidir.Kuşlar resimde pek güzel çıkmadılar gelip yerinde görmeniz daha iyi olur. Sarı Erkek:75 TL Lekeli Boyun Sarı Erkek:125 TL Gri Erkek:150 TL Fiyatlar temsili olarak yazılmıştır.Pazarlık yapılır.Toplu alım olursa fiyat düşer.Kuşları gelip yerinde görebilirsiniz.
  • #2250895
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.