Toptan, Ahşap 3D maket, sağlıklı, eğlenceli

Toptan, Ahşap 3D maket, sağlıklı, eğlenceli

Karadeniz » Giresun » Görele
2,50
  • 2,50
    Karadeniz » Giresun » Görele
Toptan, Ahşap 3D maket, sağlıklı, eğlenceli
 
Toptan, Ahşap 3D maket, sağlıklı, eğlenceli Toptan, Ahşap 3D maket, sağlıklı, eğlenceli Toptan, Ahşap 3D maket, sağlıklı, eğlenceli
Eğlenceli ve öğretici ahşap maketler toptan olarak satılmaktadır.en az alım adedi 20 Ürün tamamen ahşaptan oluşmaktadır. Birbirine geçmeli olarak montaj yapılmaktadır. Kesinlikle kesme zımparalama vb bir uygulamaya gerek yoktur. Monte ettikten sonra kendi zevkinize göre boyayabilirsiniz. isterseniz cila ile parlatabilirsiniz. Ya da hayvan figürlerini kendi renklerine boyayabilirsiniz. Montaj kılavuzu ürünle birlikte gönderilir. numaralandırılmış bölgeleri birbirine geçirecek işlemi gerçekleştiriyorsunuz. Ürün levha halinde gönderilir. Levha boyutları: 22 cm x 17, 5 cm x 0.5 cm (2 Plaka) ürün çeşitleri: hayvan figürleri (kuğu, köpek, aslan, horoz, kelebek, kanguru, boğa, fil, at, penguen, akrep, çekirge vb.) araba modelleri, uçak helikoter, motorsiklet.
  • #2839564
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.