Toki konutları pendik devren market

Toki konutları pendik devren market

Marmara » İstanbul » Pendik
180.000₺
  • 180.000₺
    Marmara » İstanbul » Pendik
Toki konutları pendik devren market
 
Toki konutları pendik devren market Toki konutları pendik devren market Toki konutları pendik devren market Toki konutları pendik devren market Toki konutları pendik devren market Toki konutları pendik devren market
Toki Konutlarında Devren Market Şeyhli Toki Konutlarında 50 konut ve yaklaşık 2000 daire bulunmaktadır.Nüfus olarak bir ilçe kadardır. Marketimiz Kurtköy Şeyhli Toki Konutları içerisinde tek markettir. Market, okul yolu üzerindedir. Üst katında Anaokulu bulunmaktadır. İlgilenecek kimse olmadığından dolayı devredilecektir. Yaklaşıkm². Kirası 3000 TL. Günlük cirosı doğru düzgün ilgilenecek kişi olmadığından en azTL arasıdır. Düzenli olarak ilgilenilirse günlük ciro potansiyeli en azTL arasında olur. Dükkanda tam donanımlı barkod okuyuculu iki adet yazar kasa, kamera sistemi, güvenik sistemi kuruludur. Manav ve Şarküteri reyonu bulunmaktadır. Yazıhanesi, lavaboları mevcuttur.
  • #3514715
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.