Tavşancı ve Domuzcu yavrular , Çanakkaleden.

Tavşancı ve Domuzcu yavrular , Çanakkaleden.

Marmara » Çanakkale » Çanakkale
250₺
  • 250₺
    Marmara » Çanakkale » Çanakkale
Tavşancı ve Domuzcu yavrular , Çanakkaleden.
 
Tavşancı ve Domuzcu yavrular , Çanakkaleden. Tavşancı ve Domuzcu yavrular , Çanakkaleden. Tavşancı ve Domuzcu yavrular , Çanakkaleden. Tavşancı ve Domuzcu yavrular , Çanakkaleden.
BARAK baba ve köse barak anneden olma yavrular. 30 mayıs'ta doğdular yedi tane 5 erkek 2 dişi. 1 nolu yavruyu kendime ayırdım ısrarla isteyen olursa fiyatı 600 tl dir. Baba barak , tavşancıdır , Anaları köse barak , domuz ve tavşana gidiyor , bölgemizde çok domuz var bende domuz avcısıyım köpeği daha çok domuz avında kullanıyorum , yavruları ihtiyacınıza göre yetiştirebilirsiniz. dişi erkek farketmiyor 250 tl dir. takas olarak düşünebileceğim. orköy tipi cift katlı 2 adet arı kovanına 1 yavru veririm. yada 10 çerçeve arılı 2 kovan arı'ya 1 yavru veririm. yabantv sitesinde ilanlar bölümünde domuzcu diye aratın orda daha ayrıntılı resim ve videoları var.
  • #3106325
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.