Tattoo Kronos ( Kalıcı ve geçici dövme)

Tattoo Kronos ( Kalıcı ve geçici dövme)

Marmara » İstanbul » Beşiktaş
1₺
  • 1₺
    Marmara » İstanbul » Beşiktaş
Tattoo Kronos ( Kalıcı ve geçici dövme)
 
Tattoo Kronos ( Kalıcı ve geçici dövme) Tattoo Kronos ( Kalıcı ve geçici dövme) Tattoo Kronos ( Kalıcı ve geçici dövme) Tattoo Kronos ( Kalıcı ve geçici dövme) Tattoo Kronos ( Kalıcı ve geçici dövme) Tattoo Kronos ( Kalıcı ve geçici dövme)
Arkadaşlar Stüdyomuz yeni açılmıştır... Sizden ricam listenizdeki arkadaşlarınıza bu mail'i ileterek yardımcı olmanız... Sizlerde düşünürseniz benimle irtibata geçebilirsiniz. Saygılarımla; By Taner BIRAKIN RUHUNUZ TENİNİZE YANSISIN .... TATTOO GÜNÜMÜZDE BİR GÖRSEL VÜCUT ESTETİĞİDİR TABİ BİLİR KİŞİLERİN ELLERİNDE YAPILDIGI SÜRECE BİZİ TERCİH EDİN PİŞMAN OLMAYIN.... TATTOO PİERCİNG KALICI MAKYAJ YAPILIR İSTANBUL TATTOO BY TANER BY TANER - İLETİŞİM; İSTANBUL LEVENT TATTOO BY TANER KESİK AMELİYAT YARA İZLERİ KAPATILIR COVER UP DÖVME PORTRE DÖVME YAPILIR PİERCİNG TAKILIR KALICIMAKYAJ YAPILIR ÖZEL TASARIM DÖVME YAPILIR KİŞİYE ÖZEL DÖVME DERSİ ÖZEL DÖVME KURSU VERİLİR İSTANBUL LEVENT DÖVMECİ TATTOO KRONOS LEVENT
  • #2642738
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.