Taşucu Yenimahallede Acil Satılık Daire-İş Yeri

Taşucu Yenimahallede Acil Satılık Daire-İş Yeri

Akdeniz » Mersin » Taşucu
130.000₺
  • 130.000₺
    Akdeniz » Mersin » Taşucu
Taşucu Yenimahallede Acil Satılık Daire-İş Yeri
 
Taşucu Yenimahallede Acil Satılık Daire-İş Yeri Taşucu Yenimahallede Acil Satılık Daire-İş Yeri Taşucu Yenimahallede Acil Satılık Daire-İş Yeri Taşucu Yenimahallede Acil Satılık Daire-İş Yeri Taşucu Yenimahallede Acil Satılık Daire-İş Yeri Taşucu Yenimahallede Acil Satılık Daire-İş Yeri
Taşucu Yeni mahalledeki 2 katlı mustakil ev ve işyerimiz 280 m2 arsa içerisine inşa edilmiş olup zemin katı atölye olarak kullanılmakta tır.Atölye 72 m2dir.1. katı 100 m2 olup 3+ 1 salon açık mutfak şeklinde giriş kapısı ve iç kapılar amerikan kapı dış cepheleri PVC zeminler seramik, ankastre mutfak dolaplı ve saten boyalıdır. Zemin kat cevresi komple seramik kaplı teras şeklindedir.Mustakil evimiz ve iş yerimiz komple 130.000 Tl ye satılıktır. pazarlık payı vardır.
  • #2739005
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.