Taraklıda sahibinden satılık TARİH VE KÜLTÜR hazinesi

Taraklıda sahibinden satılık TARİH VE KÜLTÜR hazinesi

Marmara » Sakarya » Taraklı
150.000€
  • 150.000€
    Marmara » Sakarya » Taraklı
Taraklıda sahibinden satılık TARİH VE KÜLTÜR hazinesi
 
Taraklıda sahibinden satılık TARİH VE KÜLTÜR hazinesi Taraklıda sahibinden satılık TARİH VE KÜLTÜR hazinesi Taraklıda sahibinden satılık TARİH VE KÜLTÜR hazinesi Taraklıda sahibinden satılık TARİH VE KÜLTÜR hazinesi Taraklıda sahibinden satılık TARİH VE KÜLTÜR hazinesi Taraklıda sahibinden satılık TARİH VE KÜLTÜR hazinesi
Devretmek istiyorum... Taraklı, Osmanlının ilk fetih şehirlerinden doğa ve tarihin buluştuğu tarihi bir Osmanlı şehri.Safranbolu'nun gelecekteki tek rakibi.İstanbul'a 200 km.Ankara'ya 260 Km.mesafede.Tarihi ipek yolu üzerinde(E-1 devlet yolu).Taraklıda son yıllarda gelişen restorasyon çalışmalarıyla tarihi evler günümüze kazandırılmaktadır.Abdi İbrahim Konağı adıyla anılan bir tarihi mekanı Kültür Bakanlığı denetiminde hiçbir masraftan kaçınmadan 2 yılda restore ettirdim.Restorasyonda empriyeli ithal ağaç kullanılmış, yanmaz kablo ile standartlara uygun tesisat ve yangın alarmı da dahil çok özel bir restorasyon oldu.6 oda 2 salon, 1 şömine bölümü ve dükkan.Merkezi ısıtmalı ve yalıtımlıdır. Her odasında tuvalet banyo mevcut olup, salonlardan gidilen harici wc.ler vardır.Görülmeye değer.İş değişikliği nedeni ile zorunlu satma ihtiyacından meraklısına bu tarihi eseri maliyetinin altında emanet etmek istiyorum.
  • #2048710
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.