Tamamı Satılık Akvaryum (2.el , el yapımı )

Tamamı Satılık Akvaryum (2.el , el yapımı )

Doğu Anadolu » Erzurum » Yunus Emre
1.200₺
  • 1.200₺
    Doğu Anadolu » Erzurum » Yunus Emre
Tamamı Satılık Akvaryum (2.el , el yapımı )
 
Tamamı Satılık Akvaryum (2.el , el yapımı ) Tamamı Satılık Akvaryum (2.el , el yapımı ) Tamamı Satılık Akvaryum (2.el , el yapımı ) Tamamı Satılık Akvaryum (2.el , el yapımı ) Tamamı Satılık Akvaryum (2.el , el yapımı ) Tamamı Satılık Akvaryum (2.el , el yapımı )
Akvaryum bir yıl önce özel yapım olarak erzurumda akvaryum imalathanesinde yapıldı. Bu akvaryum erzurumda ilk ve tek bunun gibi yapılan bir imalat bulunmamaktadır.akvaryumda tanganika ciklet balıkların beslenmesine elverişlidir yada Deniz Akvaryumu olarak kullanıla bilir (akvaryum imalatında 16mm medefe lam ve 10 milim cam kullanılmıştır.) Akvaryumun ölcülerine alttaraftan ulaşabilirsiniz.Bu ilk olarak deniz akvaryumu olarak kullanıldı ve akvaryum içirisinde resimlerde görmüş oldupunuz tüm aksesuarlar balıklar (tercihen) ve araç gereçlei fiyara dahildir akvaryum ile ilgili olarak kullandığım ilaçlar ve kullanım gerektiren malzemeleri alıcıya verilecektir ayrı avkaryumda kullanmış olduğum malzemeler ve yaklaşık 25 adet balık Guars Kum , Resun Çift :kışış hava motoru. 240V havuz motoru ( su deviridaim motoru ) ilaçlar ışıklandırrma biyolojik sünger ve elyaf. HAYDİİİ ! AKVARYUM SEVERLER :)) Akvaryum Mobilyasıyla Birlikte Ölçüleri: Boy :1, 60 cm En :60 cm Yükseklik :1, 58 cm Akvaryumun su haznesi (balıkların konulduğu yer) : Boy :1, 20 cm En :55 cm Yükseklik: 60 Cm Samp : Boy : 70: cm En :40 cm Yükseklik :45cm (sump 4 gözlü dilediğiniz temizlik sistemini uygulayabilirsiniz) NOT: Pazarlık ürün yanında yapılır
  • #2297219
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.