TUNALI HİLMİ CADDESİ GÜMÜŞSOY PASAJINDA DEVREN KİRALIK MAĞAZA

TUNALI HİLMİ CADDESİ GÜMÜŞSOY PASAJINDA DEVREN KİRALIK MAĞAZA

İç Anadolu » Ankara » Çankaya
7.500₺
  • 7.500₺
    İç Anadolu » Ankara » Çankaya
TUNALI HİLMİ CADDESİ GÜMÜŞSOY PASAJINDA DEVREN KİRALIK MAĞAZA
 
TUNALI HİLMİ CADDESİ GÜMÜŞSOY PASAJINDA DEVREN KİRALIK MAĞAZA TUNALI HİLMİ CADDESİ GÜMÜŞSOY PASAJINDA DEVREN KİRALIK MAĞAZA TUNALI HİLMİ CADDESİ GÜMÜŞSOY PASAJINDA DEVREN KİRALIK MAĞAZA TUNALI HİLMİ CADDESİ GÜMÜŞSOY PASAJINDA DEVREN KİRALIK MAĞAZA TUNALI HİLMİ CADDESİ GÜMÜŞSOY PASAJINDA DEVREN KİRALIK MAĞAZA
Kirası 500 TL olan 11 senedir işletmiş olduğum işyerimi şehir dışında iş yapacağım için devrediyorum.Pasajdaki dükkanların tamamı bayan giyim, ayakkabı ve aksesuar üzerine iş yapmakta olup, Tunalı Hilmi Caddesinde bayan giyim, ayakkabı ve çanta kategorisinde merkez konumundadır. Dükkanımın yıllara dayanan belli bir müşteri portföyü vardır ve günlük cirosu yaklaşık 300 TL'dir. Ayrıca devrederken ürün aldığım firma adreslerini de vereceğimi bildirmek isterim. Mal sahibi Aksaray da ikamet etmekte olup çok iyi bir insandır.7500 TL ürünsüz dekoru ile birlikte devir fiyatıdır. 500 $ da dükkan sahibi güvence istemektedir. Kendisi benim bulacağım bir kiracının gelmesi taraftarıdır. Alıcı iseniz çok az bir pazarlık payı vardır. Mesaj atmayınız lütfen. Doğrudan cep telefonumdan ya da yüz yüze iletişime geçiniz.
  • #3566420
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.