TORBA SIMPA TATIL KOYU 1 / 15 TEMMUZ KIRALIK DEVREMÜLK

TORBA SIMPA TATIL KOYU 1 / 15 TEMMUZ KIRALIK DEVREMÜLK

Ege » Muğla » Muğla
1.750₺
  • 1.750₺
    Ege » Muğla » Muğla
TORBA SIMPA TATIL KOYU 1 / 15 TEMMUZ KIRALIK DEVREMÜLK
 
TORBA SIMPA TATIL KOYU 1 / 15 TEMMUZ KIRALIK DEVREMÜLK TORBA SIMPA TATIL KOYU 1 / 15 TEMMUZ KIRALIK DEVREMÜLK TORBA SIMPA TATIL KOYU 1 / 15 TEMMUZ KIRALIK DEVREMÜLK TORBA SIMPA TATIL KOYU 1 / 15 TEMMUZ KIRALIK DEVREMÜLK TORBA SIMPA TATIL KOYU 1 / 15 TEMMUZ KIRALIK DEVREMÜLK TORBA SIMPA TATIL KOYU 1 / 15 TEMMUZ KIRALIK DEVREMÜLK
BODRUM TORBA SİMPA 1/15 TEMMUZ KİRALIK FIRSATTIR. BAYRAMDA BU FIYATA BODRUM TORBA SiMPA TATiL KÖYÜ Bodrum Torba Simpa Tatil Köyü 1-15 Temmuz kiraliktir. Bodrum a 15 dak, Denize yuruyerek 5 dak, Torba merkezde bulunur. Sitenin en guzel dairesidir. Havuz manzarali , ferah , onu acik , on cephe dairedir. Ulasimi cok rahat ve kolaydir. Sabaha kadar Torba Bodrum minubusleri calismaktadir. Temizligi site gorevlileri tarafindan yapilmakta olup haftada bir carsaf degisimi yapilir. Havuz olimpiktir. jçerisinde her türlü mutfak eşyaları televizyon sıcak su bulunmaktadır.
  • #4171284
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.