TOPTAN PARFÜMLERDE ŞOK KAMPANYA

TOPTAN PARFÜMLERDE ŞOK KAMPANYA

Marmara » Tekirdağ » Çorlu
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Tekirdağ » Çorlu
TOPTAN PARFÜMLERDE ŞOK KAMPANYA
 
TOPTAN PARFÜMLERDE ŞOK KAMPANYA TOPTAN PARFÜMLERDE ŞOK KAMPANYA TOPTAN PARFÜMLERDE ŞOK KAMPANYA TOPTAN PARFÜMLERDE ŞOK KAMPANYA
ALIP SATARAK ÇOK PARA KAZANMA ŞANSI VERİYORUZ ÜSTELİK TOPTAN 200 ADET PARFÜM ALANA RESİMDEKİ ORJİNAL SAMSUNGU HEDİYE EDİYORUZ FIRSATI KAÇIRMAYIN Avrupa'dan ithal parfümler; orjinal şişesinde, orijinal kutusunda, jelatinli ve seri numaralıdır. Kokuları kalıcıdır. Orijinalinin birebir aynısıdır ve 1. kalite ürünlerdir. Sokakta satılan Çin malı, sulandırılmış, şişesi berbat, yazıları kaymış, kokusuz parfümlerden değildir. Ürünlerimiz yurtiçine ve yurtdışına yıllardır satılmakta, yıllardır kullanılmakta ve hiçbir sorunla karşılaşılmamaktadır. 300 adeti aşkın dünyaca ünlü markaların parfümlerine ufak bir sermayeyle sahip olarak, kendi kozmetik şirketinizi kurun... Bu fiyatlardan ucuza bulduğunuz parfümler 3. kalite, yazıları silik, şişesi kırık dökük, kokusu anında kaybolan parfümler olacağı için paranızı boşuna sokağa atmayın. Ne müşteriniz mağdur olsun, ne de siz mahçup olun... Kapağında, şişesinde, kutusunda veya kokusunda herhangi bir sorun olan parfümler gönderilmeyecektir. İstediğiniz parfümleri liste halinde mail yada telefon ile bildirebilirsiniz. üzerinden maille ya da telefon ile ulaşabilirsiniz... Bu ek gelir fırsatını kaçırmayın... İRTİBAT TEL:
  • #2438074
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.