TOKI Evlerinde Kiralik Daire.

TOKI Evlerinde Kiralik Daire.

Akdeniz » Hatay (Antakya) » Harbiye
450₺
  • 450₺
    Akdeniz » Hatay (Antakya) » Harbiye
1/6
TOKI Evlerinde Kiralik Daire.
 
TOKI Evlerinde Kiralik Daire. TOKI Evlerinde Kiralik Daire. TOKI Evlerinde Kiralik Daire. TOKI Evlerinde Kiralik Daire. TOKI Evlerinde Kiralik Daire. TOKI Evlerinde Kiralik Daire.
TOKI EVLERDE Antakya Devlethastahanesi yani, 3 kat, merkezi kaliröfer, Asansör, Site seklinde, 117 m², 3 oda 1 Salon 2 Banyo ve Balkon, konumu super, 9 $idetindeki depreme dayanikli, canakanten ve aDSL baglantili, mutfak dolabi , Günes enerjisi vs, Toki konutlara özel sitenin hemen yaninda Migros, a benzer Market yapilmaktadir, ayrica killerde mevcut. Kiracilarin dikkatine : Aylik + Senelik ödeme yapilacaktir, yani yillik ödeme yapilacaktir, yani 450x12=5400 ytl yilda bir+ 1 kereye mahsus iki aylik Depozito evden cikinca geri ödenecektir. Ev Sahibi / N-Gördük eMail : info@tbc-berlins.de Tel : Tel : Fax : Telefon Türkiye: Telefon Türkiye: Lütfen citti olanlar arasin.
  • #1546997
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.