TİTİSİ ve ELEKTRA Enerji Bayiliği verilecektir..

TİTİSİ ve ELEKTRA Enerji Bayiliği verilecektir..

Ege » İzmir » Gaziemir
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Gaziemir
TİTİSİ ve ELEKTRA Enerji Bayiliği verilecektir..
 
TİTİSİ ve ELEKTRA Enerji Bayiliği verilecektir.. TİTİSİ ve ELEKTRA Enerji Bayiliği verilecektir.. TİTİSİ ve ELEKTRA Enerji Bayiliği verilecektir.. TİTİSİ ve ELEKTRA Enerji Bayiliği verilecektir..
TİTİSİ Enerji Tasarruf Cihazları İZMİR Ana Bayiliği İZMİR Genelinde Bayilikler verilecektir. Bayi olmak için en az 50 ürün almanız gerekir. Ürünümüz Avrupa Menşeili TSE ISO 9001 CE Patentli Elekt.Tasarruf Cihazı Bayilikleri veriyoruz. Küçük yatırımlarla büyük kazançlara adım atmak, geleceğin büyük sektöründe sizde yer almak isterseniz bizimle irtibata geçiniz. Ürünümüzü lütfen Çin malı veya merdivenaltı olarak tabir ettiğimiz piyasadaki diğer cihazlarla karşılaştırmayınız.Ürünümüz 2 yıl garantili, En az 10 yıl kullanım ömrü (normalde 17 yıl), ayrıca Sağlıkla ilgili olarak da manyetik alandaki elektrik birikimini ürünümüz yok ettiğinden sağlığa da yararlıdır.Üründen memnun kalmadığınız takdirde geri iade garantimiz mevcuttur. Sanayi kullanıcıları için de özel çözümler sunmaktayız.Ortalama % 30 ve üstü tasarruf etmek isterseniz lütfen bayilik ve alım şartları ile ilgili olarak irtibata geçiniz. ELEKTRA Enerji İZMİR Ana Bayiliği - İndirimli Elektrik Ticarethaneler Aylık 650 TL ve üstünde elektrik tüketimi kullanan firmalara % 10 civarında indirimli elektrik..
  • #2998527
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.