TERK EDİLMİŞ EV KEDİSİ MİA ACİL YUVA BULAMAZSAM SOKAĞA GİDECEK!!

TERK EDİLMİŞ EV KEDİSİ MİA ACİL YUVA BULAMAZSAM SOKAĞA GİDECEK!!

Marmara » İstanbul » Kağıthane
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Kağıthane
TERK EDİLMİŞ EV KEDİSİ MİA ACİL YUVA BULAMAZSAM SOKAĞA GİDECEK!!
 
TERK EDİLMİŞ EV KEDİSİ MİA ACİL YUVA BULAMAZSAM SOKAĞA GİDECEK!! TERK EDİLMİŞ EV KEDİSİ MİA ACİL YUVA BULAMAZSAM SOKAĞA GİDECEK!! TERK EDİLMİŞ EV KEDİSİ MİA ACİL YUVA BULAMAZSAM SOKAĞA GİDECEK!! TERK EDİLMİŞ EV KEDİSİ MİA ACİL YUVA BULAMAZSAM SOKAĞA GİDECEK!! TERK EDİLMİŞ EV KEDİSİ MİA ACİL YUVA BULAMAZSAM SOKAĞA GİDECEK!!
Kedimi veterinerime aşıya götürdüğümde gördüm onu. Sahibi bırakmış bir daha ne aramış ne sormuş. Sokağa salmak üzerelerdi. Ben aldım. Fakat benim de kedilerim var ve başka kedi istemiyorlar bu kıza bir türlü huzur vermiyorlar. Çok akıllıdır. Kendini sevdirmeye bayılır. Oyun oynarken havalara zıplar. Melek suratlı Mianın ömürlük yuvası olmak ister misiniz ? Kedi sahiplenirken cinsine ya da yaşına değil, karakterine bakacaksınız. Belki yaa ben tekir istemem dediğiniz o kedi görüp görebileceğiniz en muhteşem huylu kedidir. Siz bir can sahiplenmeye hazırsanız, sevginizi verin o cana gerisi çorap söküğü gibi gelir. Bir de bir ön yargı vardır. Ne kadar küçük alırsam o kadar çabuk alışır..Kesinlikle doğru değil. 5 yaşında da kedi sahiplendirdim. Tamamen karakter meselesi. Kediler uyumlu hayvanlardır. Gittikleri yere hemen uyum sağlarlar. Ve ne kadar küçük alırsanız bakımı o kadar zordur. En başında o yavrunun karakterini bilemezsiniz. İleride sevecen uysal mı yoksa hırçın mı olacak bilemezsiziniz. 6 ay üzeri kedilerin karakteri oturmuştur oysaki. Görünürde neyse odur. Yavru kedilerin hastalanma riski daha fazladır. Bağışıklık sistemleri daha zayıftır. Size ve ev eşyalarına daha çok zarar verir. Yalnız kalamaz. İlk defa kedi sahiplenecekler bunların bilincinde olarak sahiplenmeli..Ayrıca siz evde yokken yavru kedi ne yapsın ? Yazık değil mi ona. Siz olmayınca ağlayacak. Ruh sağlığı psikolojisi bozulacak. Eğer gün içerisinde evde biri yoksa 6 ay ve üzeri sahiplenmelisiniz ki siz evde yokken sıkılmasın.. Mia sizi bir ömür mutlu etmeye hazır. Sizce de bir bakış yeterli değil mi ona aşık olmak için. 10 aylık, dişi, iç dış parazit aşıları yapıldı, kum kullanıyor, mama yiyor. Kısırlaşması tarafımdan yapılacaktır. Evdeki kedilerden kendini koruyamıyor devamlı kuytu köşede. Çok acil yuva arıyorum. İstanbul içi 25 yaş üzeri aileye sözleşme ile yuvalandırılacaktır. Detaylı bilgi için mesaj yerine arayın..
  • #4179732
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.