TAVŞANTEPE TOKI'DE SAHİBİNDEN ACİL SATILIK DAİRE

TAVŞANTEPE TOKI'DE SAHİBİNDEN ACİL SATILIK DAİRE

Marmara » Kocaeli » Bekirdere
55.000₺
  • 55.000₺
    Marmara » Kocaeli » Bekirdere
TAVŞANTEPE TOKI'DE SAHİBİNDEN ACİL SATILIK DAİRE
 
TAVŞANTEPE TOKI'DE SAHİBİNDEN ACİL SATILIK DAİRE TAVŞANTEPE TOKI'DE SAHİBİNDEN ACİL SATILIK DAİRE TAVŞANTEPE TOKI'DE SAHİBİNDEN ACİL SATILIK DAİRE TAVŞANTEPE TOKI'DE SAHİBİNDEN ACİL SATILIK DAİRE TAVŞANTEPE TOKI'DE SAHİBİNDEN ACİL SATILIK DAİRE TAVŞANTEPE TOKI'DE SAHİBİNDEN ACİL SATILIK DAİRE
Kocaeli Üniversitesi Personeli için yaptırılan Tavşantepe mevkii TOKİ konutlarında 112 m2 daire. Güney cephe girişten 3.kat yan cepheden 5.kat Güney cephe. Panaromik İzmit ve doğa manzaralı. Çocuk parkı, çevre düzenlemesi yapılmış site. İkamet etme veya yatırım amaçlı krizi avantaja dönüştürmek isteyenler için kaçırılmayacak fırsat. Aylık geri ödeme 980 TL * 67 ay . TOKİ’ye yaklaşık 40 milyara yakın geri ödemesi yapılmıştır.TOKI'nin kampanya kapsamında uyguladığı % 21 oranındaki indirime istinaden borcun kalanını peşin ödemede avantaj sunmaktadır. Kalan borç 66, 000 TL'dir. Peşin ödeme yapıldığında ödenecek miktar 52, 000 TL'dir. Aylık ödeme miktarları noter kalanıyla belirlenmiş olup farklı ödeme planları içerisinde tüm daireler aynı miktarı ödeyip borçlarını kapatacaklardır. Depreme dayanıklı Dogalgazlı merkezi sistem, doğalgaz uyumlu (Demir Döküm) kombisi mevcut. Salon laminant parke , odaları halı kaplı ve Amerikan kapı. Çelik dış kapı. Mutfak dolabı mevcut, çift tuvalet, diyafon sistemli, çift asansörlü, yangın merdivenli. Kapıcı hizmeti var. Ulaşım problemi yok.Kapı önünden şehir merkezine düzenli minbüs ring servisleri vardır. Otoyol girişine(1km) , terminale(1 km), minübüs hattına(400-500m) , çarşıya ve üniversiteye(6km)yakın. Umuttepe kampüs minibüs hattına 500 metre. Umuttepe ve Vinsan Kampüsüne ve şehre giden 4 minibüs ve otobüs hattı mevcut. Bankadan resmi devir yapılır. Devir masrafı azdır. Ayrıca krediye uygundur.
  • #1723523
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.