TAŞUCU REŞADIYE MAH.SATıLıK DAIRE

TAŞUCU REŞADIYE MAH.SATıLıK DAIRE

Akdeniz » Mersin » Taşucu
200.000₺
  • 200.000₺
    Akdeniz » Mersin » Taşucu
TAŞUCU REŞADIYE MAH.SATıLıK DAIRE
 
TAŞUCU REŞADIYE MAH.SATıLıK DAIRE TAŞUCU REŞADIYE MAH.SATıLıK DAIRE TAŞUCU REŞADIYE MAH.SATıLıK DAIRE TAŞUCU REŞADIYE MAH.SATıLıK DAIRE TAŞUCU REŞADIYE MAH.SATıLıK DAIRE TAŞUCU REŞADIYE MAH.SATıLıK DAIRE
Taşucu Reşadiye Mahallesindeki denize 50 metre mesafedeki 2 katlı binamızın zemin katı 200.000 Tl ye , 2.Katı 250.000 Tl ye satılıktır.Dairelerimizin dış cephe doğramaları PVC, iç Kapıları amerikan kapıdır.Dairemizin Karton pierleri yapılmış, Mutfak dolabı ankastredir ve fırın, Ocak, Dovlunbazı konulmuştur.Kılima tesisatları cekilmiş, Duşakabinleri yapılmıştır. Dairelerimizin zemin döşemesi seramik , Medivenleri mermerdir.Dairemiz Taşucu Merkeze 500 metre mesafede , denize 3.cü parseldir.Terasında mutfak ve lavoba tuvalet yapılacak şekilde tesisatları döşenmiştir.Dairelerimiz mutlu emlak ofisinden satılıktır.
  • #3926050
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.