TAŞUCU REŞADIYE MAH.ACIL SATıLıK VILLA

TAŞUCU REŞADIYE MAH.ACIL SATıLıK VILLA

Akdeniz » Mersin » Taşucu
172.000₺
  • 172.000₺
    Akdeniz » Mersin » Taşucu
TAŞUCU REŞADIYE MAH.ACIL SATıLıK VILLA
 
TAŞUCU REŞADIYE MAH.ACIL SATıLıK VILLA TAŞUCU REŞADIYE MAH.ACIL SATıLıK VILLA TAŞUCU REŞADIYE MAH.ACIL SATıLıK VILLA TAŞUCU REŞADIYE MAH.ACIL SATıLıK VILLA TAŞUCU REŞADIYE MAH.ACIL SATıLıK VILLA TAŞUCU REŞADIYE MAH.ACIL SATıLıK VILLA
Taşucu Reşadiye Mahallesindeki Villamız:, 402 m2 arsa içerisine 121 er m2 olarak yapılan ikiz dublekslerden birtanasi olan dogu, kuzey , batı cepheli dublestir.Denize 100 metre , Taşucu merkeze 600 metre mesafede olup: Dış cephe doğramaları PVC ve Perfoje demirlidir.İç kapılarımız doğal ahşap kapılıdır. Dublek evimizin karton pierleri yapılmış, zemin döşemeleri ise seramiktendir.dubleks evimizin zemin katında Salon mutfak, Wc bulunmaktadır. Mutfak dolabımız MDF den ankastre dolaptır., katta ise 3 odası ve banyo WC , Lavoba bulunmaktadır.Terasında sundurma çatı yapılmış ayrıca terastan mutfak tezgahı bulunmaktadır.Dubles evimizin salonunda klima , Banyosunda elektirikli şohben bulunmaktadır.Dubleks evimiz acil olarak mutlu emlak ofisinden 172, 000 TL ye satılıktır.Pazarlık payı vardır.
  • #3152003
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.