Suzuki GS500, Motor Büyütmeyi Düşünenlere

Suzuki GS500, Motor Büyütmeyi Düşünenlere

Ege » Denizli » Denizli
3.500₺
  • 3.500₺
    Ege » Denizli » Denizli
Suzuki GS500, Motor Büyütmeyi Düşünenlere
 
Suzuki GS500, Motor Büyütmeyi Düşünenlere Suzuki GS500, Motor Büyütmeyi Düşünenlere Suzuki GS500, Motor Büyütmeyi Düşünenlere Suzuki GS500, Motor Büyütmeyi Düşünenlere Suzuki GS500, Motor Büyütmeyi Düşünenlere Suzuki GS500, Motor Büyütmeyi Düşünenlere
03.09.2008 tarihinde Pirelli Sport Demon ön ve arka sıfır lastik takıldı. 200€ değerinde. Suzuki GS500 kullananlar bilir; mükemmeldir. 47 hp, 498 cc ve 6 vitesli. Bir motor 4. 5. vitese bile geçerken şahlanıyorsa bi düşünmek gerek. İnternette kullanıcıların yorumlarını araştırabilirsiniz. Gelelim bizim motora. 1999 model fakat 2001 trafiğe çıkışlı. Ben 3. sahibiyim. Benden önceki sahibi 4 yıl kullanmış. Kendisini tanıdığım için gayet titiz ve sadece yazın bindiğini söyleyebilirim. Henüz motoruna anahtar değmemiş. Motorun ciddi bir kazası olmamakla birlikte, bir kaç sefer yana devrilmesinden kaynaklanan ufak tefek bazı hasarlar var. Fakat bu hasarlar çamurluğun değişmesi, deponun biraz ezilmesi, grenajın ve ekzosun biraz çizilmesi gibi performansını kesinlikle etkilemeyen şeyler olduğu için herhangi bir müdahale yaptırmadım. Ayrıca Türkiye'de bu modeldeki bir kaç sarı motordan biri. Motorun ekzosu açık ve inanılmaz güzel bir sesi var. Yolda giderken tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Aynı zamanda ekzosu açık olmasına karşın yakıt konusunda da gayet cimri. Performanslı değil ekonomik kullanırsanız neredeyse scooter'lar kadar yakıt ile binebilirsiniz. Motor buyutmeyi düşünenler için geçiş motorları arasında en iyi alternatiftir. Vites geçişleri çok yumuşak ve aynı zamanda tatminkârdır. Trafik sigortası yapıldı. 2009 vergilerinin tamamı ödendi. Muayenesi 2010'a kadar geçerli. Satışı hemen verilebilir. 6 aylık vergisi yalnızca 38, 00 Ytl. Düşük model olmasının avantajı. Bu modelde bu kadar diri ve bu kadar temizi de zor bulunur. Sormak istediğiniz başka herhangi bir şey varsa lütfen telefon ile ulaşınız. Not: Kesinlikle nakit satılıktır, lütfen ısrarla takas teklifi içeren mesajlar göndermeyiniz.
  • #1935099
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.