Survivor Taner'e komşu olun! Susanoğlu'nda satılık yazlık.

Survivor Taner'e komşu olun! Susanoğlu'nda satılık yazlık.

Akdeniz » Mersin » Silifke
165.000₺
  • 165.000₺
    Akdeniz » Mersin » Silifke
Survivor Taner'e komşu olun! Susanoğlu'nda satılık yazlık.
 
Survivor Taner'e komşu olun! Susanoğlu'nda satılık yazlık. Survivor Taner'e komşu olun! Susanoğlu'nda satılık yazlık. Survivor Taner'e komşu olun! Susanoğlu'nda satılık yazlık. Survivor Taner'e komşu olun! Susanoğlu'nda satılık yazlık. Survivor Taner'e komşu olun! Susanoğlu'nda satılık yazlık. Survivor Taner'e komşu olun! Susanoğlu'nda satılık yazlık.
Mersin Silifke Susanoğlu'nda Yapraklı Koy'a sıfır mesafede Sahibinden Satılık yazlık. Vestiyer, seramik zemin, saten alçı, saten boya, panjur ve panel kapı, klima, kartonpiyer, kablo uydu TV sistemi, hazır mutfak, duşakabin, barbekü, gömme dolap. İç kapılar ahşap, pencereler PVC. Denize sıfır, Yapraklıkoy manazaralı, ön cephede, toplu ulaşıma yakın. Atakent (Susanoğlu) plajına sadece 100 m. uzaklıkta. Merkezde, krediye uygun. Bahçe, su deposu. Daire: 3+1 - 180 m2. Bulunduğu kat 4. Survivor Taner ve ailesinin sahibi olduğu Tolya Hotel'e 5 metre uzaklıkta. İrtibat tel:
  • #2684313
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.