Süper Exper Bilgisayar

Süper Exper Bilgisayar

İç Anadolu » Konya » Karatay
900₺
  • 900₺
    İç Anadolu » Konya » Karatay
Süper Exper Bilgisayar
 
Süper Exper Bilgisayar Süper Exper Bilgisayar Süper Exper Bilgisayar Süper Exper Bilgisayar Süper Exper Bilgisayar Süper Exper Bilgisayar
Pc arayanlar için iyi bir seçim. Ben bilgisayarımdan memnunum ancak heryere taşıyabileceğim bir diz üstü alıcam bunun için satıyorum. Bigisayarımın kasa sisteminde herhangibir sorun yok ama dışında ufak tefek çizikler var. Yanında set olarak yazıcıda dahil veriyorum. yazıcımın sadece kağıt kapahı kırık başka bir sorunu yok. Bir veb kamera ve bütün cd seti veriyorum ayrıca 3 aylık garantiside var aşağıa özellikleri sayılı... İŞLEMCİ: İntel Pentium 4 çift çekirdek turbo işlemci ANA KART: ESC G31T-M7 DDR2 EKRAN KARTI:ATI Radeon HD 3400 Series (1024 MB)512 tam 512 paylaşımlı SES KARTI:ATI RV620 - High Definition Audio Controller HARD DİSK:320 GB SAMSUNG CPU(RAM): 2 GB İŞLETİM SİSTEMİ: ORJİNAL WİNDOWS VİSTA HOME BASİC YAZICI: F2280 RENKLİ KARTUŞLU WEB KAMERA: CREVERA WEB CAM YANINDA VERİLEN CD LER: Windows Vista Home Basic (ORJİNAL CD) Adobe Photoshop Elements 6 (ORJİNAL CD) NERO 7 ESSENTİALS (ORJİNAL CD) PC KASA DRİVERLERİ (ORJİNAL CD) YAZICI VE WEB CAMERA DRİVERLERİ (ORJİNAL CD)
  • #2741648
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.