Sultaniye Üzümü Bağ Fidanı "YAZLALI FİDANCILIK" Beyaz Çekirdeksiz Üzüm MANİSA/SA

Sultaniye Üzümü Bağ Fidanı "YAZLALI FİDANCILIK" Beyaz Çekirdeksiz Üzüm MANİSA/SA

Ege » Manisa » Poyrazdamları
2,99
  • 2,99
    Ege » Manisa » Poyrazdamları
Sultaniye Üzümü Bağ Fidanı
 
Sultaniye Üzümü Bağ Fidanı Sultaniye Üzümü Bağ Fidanı Sultaniye Üzümü Bağ Fidanı Sultaniye Üzümü Bağ Fidanı Sultaniye Üzümü Bağ Fidanı Sultaniye Üzümü Bağ Fidanı
YAZLALI FİDANCILIK Poyrazdamları Kasabası-Salihli/MANİSA 24 yıldır üretimini yaptığımız "Sultaniye Beyaz Çekirdeksiz Üzüm Fidanı"nın üretim merkezi Manisa ilinin Salihli ilçesinin Poyrazdamları Kasabası'dır. Sertifikalı ve ziraat mühendisleri kontrolünde üretilen fidanlarımız üreticiden yani 1. Elden aracı, komisyoncu olmadan sizleri beklemektedir. Torba (Tüp) ve açık kök fidanlarda "SERTİFİKALI" olarak üretim yapmaktayız. İstediğiniz çeşit için arayıp sorabilirsiniz. Üretimini yapmadığımız fidanları temin etmeye çalışırız. Fiyatta muhakkak bir orta yol bulunur. İletişim: Zirai Pazarlama Teknikeri Uğur BOZKURT SULTANİ ÇEKİRDEKSİZ Etli, az asitli, çekirdeksiz beyaz üzümdür. Manisa ve Denizli taraflarında sofralık ve kurutmalık yaygınolarak yetiştirilir. Ancak son yıllarda şarap yapımında da kullanılmaktadır. Manisa'da, Akdeniz ikliminin etkisi altındaki 200 m. yüksekliğindeki oldukça verimli kumlu topraklarda yüksek telli terbiye sistemi uygulanarak dikilmiştir Denizli'de, yine verimli killi topraklarda yetiştirilir. Yuvarlak çekirdeksizle birlikte Ege Bölgesi bağlarının yarıdan fazlasını oluşturan, dünyaca meşhur mükemmel kaliteli kurutmalık bir çeşittir. Sofralık olarak da değerlendirilmektedir. Bu durumda tanelerinin irileşmesi için hormon atılır, bilezik alınır ve çilkim seyreltmesi yapılır. Tanelerin salkıma bağlantıları zayıf olduğundan pazara ulaşıncaya kadar tanelenme yapar. Omcaları kuvvetli gelişir. Bu yüzden budamada fazla göz bırakılmalıdır. Karışık budanır. İnce kabuklu ve beyaz renklidir. Tane Özellikleri Renk: Yeşil-Sarı Şekil: Eliptik Büyüklük: Küçük Çekirdek: Çekirdeksiz Tad: Çeşide özgü tat Salkım Özellikleri Şekil: Kanatlı uzun silindirik Büyüklük:Çok iri (400-500g) Sıklık: Seyrek-Dolgun Kültürel Özellikleri Olgunluk: Orta mevsim Budama: Karışık Yöre: Ege Amacımız yeni bağ yetiştirmek isteyenleri doğru bilgilendirip, gelecekte pazar sıkıntısı çekmeyecek şekilde çeşit konusunda doğru yönlendirmektir. Müşterilerimize her daim dikme, yetiştirme, budama, aşılama, ilaçlama, hasat ve pazarlama konularında yardımcı olmak ve insanlarımızı doğru yönlendirmek en büyük hedefimizdir. Bizim için işimizin ticari boyutu daima ikinci sıradadır, önemli olan müşterilerimizi doğru yönlendirip, en kısa sürede verime ulaşmalarını sağlamaktır. Bir günün bile insan hayatında ne kadar değerli olduğu bilmekteyiz. Bu yüzden doğru çeşit ve doğru bilgilendirme firmamızın daimi felsefesi olacaktır. En az 10 adet gönderilir. Toplu alımlarda (100 adet ve üzeri) indirim yapılır... "Yazlalı Fidancılık" İbrahim BOZKURT ve Oğulları Poyrazdamları Kasabası-Salihli/MANİSA İletişim Uğur Bozkurt: İbrahim Bozkurt: Akif Bozkurt:
  • #3581397
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.