Sultan papağanı, evcil, insana alışkın, arkadaş

Sultan papağanı, evcil, insana alışkın, arkadaş

İç Anadolu » Kırşehir » Kırşehir
225₺
  • 225₺
    İç Anadolu » Kırşehir » Kırşehir
Sultan papağanı, evcil, insana alışkın, arkadaş
 
Sultan papağanı, evcil, insana alışkın, arkadaş Sultan papağanı, evcil, insana alışkın, arkadaş Sultan papağanı, evcil, insana alışkın, arkadaş Sultan papağanı, evcil, insana alışkın, arkadaş
Lutino yavrular : 175_TL, 35 günlük, White face çift:450_TL Albino+Lutino çift: 575_TL'dir. Erkek olanı lutino cinsi, adı haydar, 8-9 kelime konuşur, ele gelir, elden yem yer, yavru bakımı yapar. Dişi albino, adı pamuk, kırmızı göz, süt beyaz lekesiz, ender bulunan bir cins, hatasız yavru bakar. ortalama 3 yaşındalar, toplam 4 parti yumurta yaptılar. yavrular lutino cinsi oldu. Kafes 60X50X40 cm, tünek, yemlik, suluk, tül ve ideal ölçülü yavruluk ile verilecektir. Üretim yapan veya sevip bakımını yapacak kişilere edindirilecektir.
  • #4128574
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.