Spor Ürünleri Acil Satılık...

Spor Ürünleri Acil Satılık...

Marmara » İstanbul » Kocamustafapaşa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Kocamustafapaşa
Spor Ürünleri Acil Satılık...
 
Spor Ürünleri Acil Satılık... Spor Ürünleri Acil Satılık... Spor Ürünleri Acil Satılık... Spor Ürünleri Acil Satılık... Spor Ürünleri Acil Satılık... Spor Ürünleri Acil Satılık...
İhtiyaçtan dolayı satılıklır....Elimdeki ürünlerin hepsi orjinaldir ve defosu falan yoktur.Erzurumlu olanlar veya erzurumspor fanatikleri orjinal Erzurumspor forması 40 lira...Marsilya Fanatikleri Orjinal ADİDAS marsilya bileklikleri tanesi 10 lira (Resimdeki mavi modelidir.Ayrıca beyazıda vardır...)...Portekiz hayranları 2 Tane turuncu ve beyaz ADİDAS portekiz bilekleri tane 10 lira...Beşiktaşlılar orjinal atkı 15 lira...Orjinal ukraynadan gelen Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi Orjinal Atkısı 20 lira...İ.B.B antreman tsirht ü 10 lira...FENERBAHÇELİLER Kanarya ADAM olmak isterseniz onunda orjinal kostümü var 20 lira :) Ayrıca bu ürünlerden birini alana diger ürün yüzde 50 indirimle satılır ve bir tane sari lacivert antreman yeleği hediye edilir :=) İsteyen kişilere ayrıca ufak Beşiktaşın sembolü ufak kartal heykeli Ve Tekmeliklerde satılır...ULAŞIM:(Whatsapp uyarlıdır) Facebook : Balzac0 (Herkese Güzel Günler Dileğiyle...:))
  • #3815733
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.