Siyah Doğal Akvaryum Kumu 10 Kg. Kargo Dahil

Siyah Doğal Akvaryum Kumu 10 Kg. Kargo Dahil

İç Anadolu » Eskişehir » Tepebaşı
20₺
  • 20₺
    İç Anadolu » Eskişehir » Tepebaşı
Siyah Doğal Akvaryum Kumu 10 Kg. Kargo Dahil
 
Siyah Doğal Akvaryum Kumu 10 Kg. Kargo Dahil Siyah Doğal Akvaryum Kumu 10 Kg. Kargo Dahil Siyah Doğal Akvaryum Kumu 10 Kg. Kargo Dahil Siyah Doğal Akvaryum Kumu 10 Kg. Kargo Dahil
DOĞAL SİYAH AKVARYUM KUMU Siyah-Koyu yeşil arası benzersiz bir doğal renk. . İthal değildir, Hagen değildir. . %100 TÜRK madenlerinden üretilmiş memleketimizin ürünüdür. Aynı değil farklı olmak ve akvaryumunuzun farkedilmesini istiyorsanız bu ürün tam da sizin aradığınızdır. Işık geliş açışına bağlı olarak akvaryumunuzun belirli kısımları simsiyah iken belirli kısımları da koyu yeşil gözükebilmektedir. . ÖZET BİLGİ: Ürününüz 1, 2-2, 0 mm boyutundadır. Satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra herhangi ek bir ücret ödemeyeceksiniz. Kapınıza teslim olarak kargo dahildir. Ürününüz Aras Kargo ile kargo ücreti bizim tarafımızdan karşılanarak adresinize teslim gönderilecektir. Ürününüzü yıkarken 1-2 kg.lık parçalar halinde ve tazyiksiz suyla yıkayınız. Tamamen durulmadan akvaryumunuza koymayınız. Son olarak, açıklamamız biraz uzun biliyoruz fakat tam anlamıyla bilgi sahibi olmak için lütfen okuyunuz ve akvaryumunuzdaki balıklarınızın sağlığı için lütfen markalı ürünler tercih ediniz.
  • #3326452
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.