Şirinyer Natoda Sahibinden Kiralık Daire

Şirinyer Natoda Sahibinden Kiralık Daire

Ege » İzmir » Buca
800₺
  • 800₺
    Ege » İzmir » Buca
Şirinyer Natoda Sahibinden Kiralık Daire
 
Şirinyer Natoda Sahibinden Kiralık Daire Şirinyer Natoda Sahibinden Kiralık Daire Şirinyer Natoda Sahibinden Kiralık Daire Şirinyer Natoda Sahibinden Kiralık Daire Şirinyer Natoda Sahibinden Kiralık Daire Şirinyer Natoda Sahibinden Kiralık Daire
Daire mehmet akif cad. üzerindedir. Nato yanında olup 10 m solunda gürmar aynı şekilde sağında da kipa vardır. Arkası çocuk parkı.Otobüs durağı evin önündedir. Daire oldukça bakımlıdı ve arakattır. Net 140 m2dir brüt 155 m2dir. Yerler laminant parke, hazır mutfak, çelik kapı, görüntülü intercom, duşakabin, pimapen doğrama ... Doğalgaz kapının önüne kadar geldi sadece daireye çekilmedi. (Ruhsat için başvuruldu, bekleniyor.) Eksta olarak hiçbir dairenin sahip olmadığı hava boşluğunun zemininde kileri vardır. Kapalı otoparkı vardır. Metroya 100 m mesafededir. Dükkan boşluğu üstü 2. kattır. Pazarlık için lütfen aramayınız.
  • #2921998
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.