Sincan Gökçek Mah. Virüs İnternet Kafe Devren Satılık

Sincan Gökçek Mah. Virüs İnternet Kafe Devren Satılık

İç Anadolu » Ankara » Sincan
30.000₺
  • 30.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Sincan
Sincan Gökçek Mah. Virüs İnternet Kafe Devren Satılık
 
Sincan Gökçek Mah. Virüs İnternet Kafe Devren Satılık Sincan Gökçek Mah. Virüs İnternet Kafe Devren Satılık Sincan Gökçek Mah. Virüs İnternet Kafe Devren Satılık Sincan Gökçek Mah. Virüs İnternet Kafe Devren Satılık Sincan Gökçek Mah. Virüs İnternet Kafe Devren Satılık Sincan Gökçek Mah. Virüs İnternet Kafe Devren Satılık
Ankara Sincan Törekent Gökçek Mah. 361. Sokakta Bulunan internet Kafemiz İçindeki Malzemeler ile Birlikte Devren Satılıktır. İnternet Kafe yanında erkek kuaförü ve kuruyemiş dükkanı bulunmaktadır. Karşısında Park vardır. Yanında Kiler Mağzası ve Metropol düğün Salonu Bulun maktadır. İşlerimiz Gayet iyidir. İş Değişikliği Sebebi ile Satmaktayız. Bilgisayarlarımız ve Masalarımız Yenidir. Hiçbir Eksiğimiz yoktur VS. Ruhsat Falan. Alt Katta Depomuz Mevcuttur.
  • #2620248
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.