Silivri Klassis, de SATILIK VİLLA

Silivri Klassis, de SATILIK VİLLA

Marmara » İstanbul » Silivri
450.000₺
  • 450.000₺
    Marmara » İstanbul » Silivri
Silivri Klassis, de SATILIK VİLLA
 
Silivri Klassis, de SATILIK VİLLA Silivri Klassis, de SATILIK VİLLA Silivri Klassis, de SATILIK VİLLA Silivri Klassis, de SATILIK VİLLA Silivri Klassis, de SATILIK VİLLA Silivri Klassis, de SATILIK VİLLA
Silivrinin en nezih köşesi klasis otel yanı bağkent sitesinde yer alan villamız ytong konut sistemi ile yapılmıştır.Bu Sayede 9 şiddetinde depreme dayanıklı, yüksek standartlarda ses ve ısı izolasyonuna sahiptir.Eşsiz Deniz Manzarasının yanı sıra yeşillikler içinde, lüx standart inşaat yapısıyla İLK SAHİBİNİ Beklemektedir. Yaz ve Kış ayırımı yapmadan ikamet edebileceğiniz.Villamız yazın en kalabalık zamanı dahi gürültü ve stresten çok çok uzaktır.Şehir merkezine ve alış veriş merkezlerine uzaklığı 5 dk.olupçevresi nezih insanların oturduğu sitelerle çevrilidir. Yapım aşamasında olan villamız luks konut sistemine uygun olarak inşaa edilmektedir henüz kaba aşamada olduğundan , ince malzeme tercihini siz belrleyerek zevkinizi konutunuza yansıtabilirsiniz Villanın konumu bağkent sitesinin gözbebeği konumu olan denizin sıfırındadır.manzarası tüm marmara körfezine hakimdir ve kapanmaz deniz manzaralıdır. SİTENİN BAŞLICA ÖZELLİKLERİ Kendine ait özel Sahil Şeridi. Olimpik ve Lüx standartlarda yüzme havuzu 365 gün Bekçi ve Güvenlik Çam Ağaçlarıyla örtülü sahil şeridi ve sahilde çay bahçesi Deniz Kenarı iskele, şezlonglar, duşlar ve soyunma kabinleri Basketbol sahası, Çocuk parkı, Teras Diskosu Dinlenme tesisleri, Cafesi ve Barı içinde içinde bulunduran sitemiz oldukça nezih insanlar oturduğu köklü bir sitedir.Sitemizde her yaştan insanın kendisiyle anlaşabileceği seviyeli arkadaşlık ortamları mevcuttur.Villamızın yeni sahibi sitenin en güzel manzaralı Evine Sahip olmak için ACELE Edin. 4+1 175m2 Tripleks Villa Anahtar Teslim Fiyatı:450.000 TL Not:Proje satışında % 10 iskonto uygulanacaktır. İrtibat Telefon:
  • #3037842
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.