Sigara yanık tamir seti, koltuk sigara yanık tamiri, Starwax Bartın,

Sigara yanık tamir seti, koltuk sigara yanık tamiri, Starwax Bartın,

Karadeniz » Kastamonu » Kastamonu
750₺
  • 750₺
    Karadeniz » Kastamonu » Kastamonu
Sigara yanık tamir seti, koltuk sigara yanık tamiri, Starwax Bartın,
 
Sigara yanık tamir seti, koltuk sigara yanık tamiri, Starwax Bartın, Sigara yanık tamir seti, koltuk sigara yanık tamiri, Starwax Bartın, Sigara yanık tamir seti, koltuk sigara yanık tamiri, Starwax Bartın, Sigara yanık tamir seti, koltuk sigara yanık tamiri, Starwax Bartın, Sigara yanık tamir seti, koltuk sigara yanık tamiri, Starwax Bartın,
Sigara Yanığı Tamir Seti, Araçların kumaş ve halı aksamlarında dış etkiler sonucu oluşan sigara yanığı, sıyrık, yırtık, kopuk vs. gibi hasarları, âââ ¬ İç Döşeme Tamir Sistemiâââ ¬ ile kolaylıkla tamir edebilirsiniz. Starwax® , Sigara Yanık Tamir Seti ile uygulamacıya uygulamada kolaylıklar sağlamak için, piyasadaki muadillerinden daha ekonomik ve kullanım kolaylığı sağlar. Sigara Yanık Tamir Seti Malzemeleri: 17 adet kumaş rengi 1 adet kumaş yapıştırıcı 1 adet makas 1 adet minik mala 1 adet homojen karışımı sağlamak için elek 1 adet fonksiyonel takım çantası 1 tabaka derin delik dolgu malzemesi 1 tabaka astar kumaşı Uygulama Eğitimi + Sigara Yanık Tamir Seti = 750 TL ) ADRES: CUMHURİYET MAH. ATATÜRK CAD.NO: 33 BARTIN ( ÇATMACA MEVKİİ, OPET KARŞISI ) TEL&FAX:GSM: www.starwax.com.tr OTO DÖŞEME HİZMETLERİMİZDE ŞEHİRDIŞI KARGO HİZMETİMİZ MEVCUTTUR... BARTIN DIŞINDAKİ ŞEHİRLERE KARGO HİZMETİMİZ VARDIR. ŞEHİRDIŞI HİZMET İÇİN LÜTFEN İRTİBATA GEÇİN.
  • #3631488
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.