Sıfırdan Tek Farkı FİYATI Çift Çekirdek 3 GB RAM.3 SAAT PİL ÖMRÜ

Sıfırdan Tek Farkı FİYATI Çift Çekirdek 3 GB RAM.3 SAAT PİL ÖMRÜ

İç Anadolu » Ankara » Bağcılar
569₺
  • 569₺
    İç Anadolu » Ankara » Bağcılar
Sıfırdan Tek Farkı FİYATI Çift Çekirdek 3 GB RAM.3 SAAT PİL ÖMRÜ
 
Sıfırdan Tek Farkı FİYATI Çift Çekirdek 3 GB RAM.3 SAAT PİL ÖMRÜ Sıfırdan Tek Farkı FİYATI Çift Çekirdek 3 GB RAM.3 SAAT PİL ÖMRÜ Sıfırdan Tek Farkı FİYATI Çift Çekirdek 3 GB RAM.3 SAAT PİL ÖMRÜ Sıfırdan Tek Farkı FİYATI Çift Çekirdek 3 GB RAM.3 SAAT PİL ÖMRÜ Sıfırdan Tek Farkı FİYATI Çift Çekirdek 3 GB RAM.3 SAAT PİL ÖMRÜ Sıfırdan Tek Farkı FİYATI Çift Çekirdek 3 GB RAM.3 SAAT PİL ÖMRÜ
En küçük sorunu yoktur ve Tertemizdir, kırığı çıkığı çalışmayan donanınımı kesinlikle yoktur. Performansı Mükemmeldir her uygulamayı çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz Sıfır almıştım Ve hiç tamir görmedi garanti kağıdı yok fakat altındaki seri no dan kontrol edilebiliyor 3 ay daha garantisi vardır Bilgisayarda Çift İşletim sistemi yüklüdür. Windows 7 Ultimate Ve Xp Professional. Size hangisi uygunsa o işletim sistemini kullanabilirsiniz Başka bilgsayarım olduğundan bunu fazla kullanmadım bile Bu paralara bu makinalarının pili bitmişini alıp 150 tl de pile vermek yerine 3 Saat şarzı giden bu makinayı değerlendirmek daha mantıklı. Klavyesinde silik, eksik, veya basmayan tuş yoktur. Ultra parlak geniş ekranlı model, stabil ve çok sessiz çalışır Amd, ler gibide ısınma sorunu yoktur Resimler ürünün kendisine aittir alıntı diğildir. Birçok oyunu sorunsuz çalıştırır, Paylaşımsız ekran kartına sahiptir Alan kesinlikle memnun kalacaktır, yıllarca sorunsuz kullanılacak bilgisayardır Elden almak isteyenler diledikleri gibi test edebilirler .. Tel : Kısaca özellikli şu şekildedir .. Intel Core 2 Duo T5670 1.8 Ghz (Çift çekirdek) 15.4¨ / 1280 x 800 / WXGA Parlak Ekran Paylaşımsız 358 Mb Ekran kartı 3 : Gb DDR2 RAM 250 : GB 5400RPM 8MB HDD Super Multi DVD Dual Yazıcı Wireless 802.11b/g Bluetooth : Var Kart okuyucu var USB (Adet) : 3 10/100 Ethernet : Var Pcma kart Yuvası :Var Harici Monitor Çıkışı : Var VGA, stereo mikrofon girişi, stereo kulaklık/hat çıkışı, güç konektörü, RJ-11, RJ-45 Pil Ömrü : 2.5-3 Saat Takas Düşünmüyorum : Cepten Ulaşırsanız daha çabuk bilgi alırsınız.
  • #2459211
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.