Sıfır beden 3 aylık MALTESE TERRİER Yavrumuz tuvalet eğitimlidir.

Sıfır beden 3 aylık MALTESE TERRİER Yavrumuz tuvalet eğitimlidir.

Marmara » Edirne » Edirne
600₺
Sıfır beden 3 aylık MALTESE TERRİER Yavrumuz tuvalet eğitimlidir.
 
Sıfır beden 3 aylık MALTESE TERRİER Yavrumuz tuvalet eğitimlidir. Sıfır beden 3 aylık MALTESE TERRİER Yavrumuz tuvalet eğitimlidir. Sıfır beden 3 aylık MALTESE TERRİER Yavrumuz tuvalet eğitimlidir. Sıfır beden 3 aylık MALTESE TERRİER Yavrumuz tuvalet eğitimlidir.
Sıfır Beden 3 aylık Fildişi renk MALTESE TERRİER yavrumuz tuvalet eğitimi almış olup ilk karma aşı ve parazit tedavileri tamamlanmış olup, kuduz aşısı yaptırılıp öyle teslim edilecektir. Yavrumuz 10 gün sağlık , ömür boyu ırk garantilidir. Dilerseniz web kameradan yavrumuzu görebilir, kendiniz gelip yavrumuzu elden alabilir veya biz yavrumuzu getirip elden teslim edip teslimatta ödeme yapabilirsiniz. Taşıma kutusu ve aşı karnesi ile birlikte teslim edilecektir. Haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz Tüm illere teslimat yapma imkanımız vardır THY uçak kargosu ile Havaalanı bulunan Tüm illere uçak kargosu ile güvenli ve hızlı bir şekilde gönderim yapma imkanımız mevcuttur Web Sitemiz : www.minikkopekler.com Msn-Mail : minikkopekler@msn.com Tel: 0544-855-49-12 0534-400-54-56
  • #3455351
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • TAM ORJİNAL *** CAVALİER KİNG CHARLES *** YAVRULARI

    ÖZEL ÇİFTLİKLERİNDEN ÖZENLE SEÇİLEN YAVRULARIMIZIN PASAPORT VE MICROCHIPI MEVCUT ...

  • Sahibinden Safkan Sibirya Kurdu

    Safkan Husky Hertürlü Yemek Yer. Kimlik ve Karnesi Verilecektir.Bel Tasması Boyu ...

  • macar rot canlı izlee

    FACEBOOK ADRESİMİZ HERŞEYİ ANLATIYOR MUTLAKA ZİYARET EDİN. BİZDEN ALIŞVERİŞ YAP ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.