Side kiralik havuzlu daire aileye uygun (gunluk 45 EUR )

Side kiralik havuzlu daire aileye uygun (gunluk 45 EUR )

Akdeniz » Antalya » Side
45€
  • 45€
    Akdeniz » Antalya » Side
Side kiralik havuzlu daire aileye uygun (gunluk 45 EUR )
 
Side kiralik havuzlu daire aileye uygun (gunluk 45 EUR ) Side kiralik havuzlu daire aileye uygun (gunluk 45 EUR ) Side kiralik havuzlu daire aileye uygun (gunluk 45 EUR ) Side kiralik havuzlu daire aileye uygun (gunluk 45 EUR ) Side kiralik havuzlu daire aileye uygun (gunluk 45 EUR ) Side kiralik havuzlu daire aileye uygun (gunluk 45 EUR )
Bu özel kiralık daire, Siden'nin Çolaklı mevkkinde bulunmaktadir ve muhteşem bir konuma sahiptir. Zevkli ve rahat bir şekilde döşenmiş olan bu dairede tüm odalarda klima ile donatılmıştır. Ortak yüzme havuzu ve bahçesi bulunmaktadır. Kiralik-Alanya.com web sayfamızda tesettürlü ailelere uygun villalar , özel havuzlu villalar, kiralık daireler , rent a car hizmeti , havaalanı transferi gibi hizmetleri bulabilirsiniz. Kiralik villalarımız Alanya , Side , Kemer , Belek , Kuşadası , Bodrum gibi Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yer almaktadır. Villanızda huzurlu bir tatil için rezervasyon yaptırmakta geç kalmayın.... LETİŞİM BİLGİLERİMİZ Telefon :(-) E-Mail : info@kiralik-alanya.com
  • #3377933
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.