Shetland Coban Köpegi - Sheltie

Shetland Coban Köpegi - Sheltie

Ege » Muğla » Fethiye
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Muğla » Fethiye
Shetland Coban Köpegi - Sheltie
 
Shetland Coban Köpegi - Sheltie Shetland Coban Köpegi - Sheltie Shetland Coban Köpegi - Sheltie Shetland Coban Köpegi - Sheltie Shetland Coban Köpegi - Sheltie Shetland Coban Köpegi - Sheltie
Türkiye dogumlu ilk ve tek Shetland Coban Kopegin batinlari. En akilli ve Avrupa'nin en tercih edilen irklardandir. B batin, 9 mayis 2014 dogumlu : 5 yavrudan 1 disi mevcuttur. Teslim 5 temmuz'dan ihtibaren. Hiness du Grand Pré d'Ortignac x Gimme All Your Lovin' des Lutins de Cassiopée. Bütün yavrular CEA genetik temiz (kesinlikle körlük sorunlari yoktur)ve MDR1 +/+. C batin, 29 haziran 2014 dogumlu : 3 yavrudan 1 disi ve 1 erkek mevcuttur. Teslim 25 agustos'tan ihtibaren. Honey Black Belle Harmonie du Lorecé x JCH T Hilton Blond du Grand Pré d'Ortignac Bütün yavrular CEA genetik temiz ve MDR1 +/+ veya +/- Köpeklerimiz A secerelidir ve Fransa'dan gelmistir. Hepsi bizimle evimizde yasar (ne petshop'uz ne kafes kullaniriz). Bütün pedigreler ve genetik testler mevcuttur. Lütfen test edilmemis yavru almayiniz (körlük sorunlari 1 yasindan sonra ortaya çikar maalesef ...) Yavrular A secereli, KIF kayitli, çipli ve zamani gelmis asilari yapilmis verilecektir. Minimum 3 kere iç parazit verilmistir. Insanlara/köpeklere/çocuklara/seslere ilk alistirma yapilmistir. Yapilabilecek bütün genetik testler yapilmistir (CEA yani körlük riski ; ve MDR1 ilaç hassassiyetleri). Internet sitemiz : www.uniqueshelties.weebly.com Daha fazla bilgi için bize ulasabilirsiniz. Tesekkürler.
  • #3794007
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.