Sertifikalı Zeytin Fidanı

Sertifikalı Zeytin Fidanı

Ege » Manisa » Kırkağaç
1₺
  • 1₺
    Ege » Manisa » Kırkağaç
Sertifikalı Zeytin Fidanı
 
Sertifikalı Zeytin Fidanı Sertifikalı Zeytin Fidanı Sertifikalı Zeytin Fidanı Sertifikalı Zeytin Fidanı Sertifikalı Zeytin Fidanı Sertifikalı Zeytin Fidanı
ÇOLAKLAR ZEYTİN-ZEYTİNYAĞI-ZEYTİNFİDANI ÜRETİM SAN. TİC. LTD.ŞTİ. > Kontinü Zeytinyağı Fabrikası > Sertifikalı Zeytin Fidanı Üretimi ve Pazarlaması > Zeytin ve Zeytinyağı satışı KIRKAĞAÇ - GELENBE YOLU ÜZERİ 1.KM KIRKAĞAÇ / MANİSA Cep: 0(537) 0(535) 0)532) Her çeşit sertifikalı zeytin fidanı adresinize teslim edilir. Bize danışın karlı çıkın. Tüm Ürünlerimiz kendi üretimimizdir. Her çeşit ödeme kolaylığı sağlanır. Ayrıca yörenizde zeytin fidanı bayiliğimizi yaparak sizde kazanabilirsiniz. Bir telefonunuz yeter. GEMLİK (TRİLYA) : 2 yaşında (1 metre-1, 5 metre arası) 1, 25 3 yaşında (1, 5 metre-2 metre arası) 1, 50 AYVALIK(EDREMİD): 2 yaşında (1 metre-1, 5 metre arası) 1, 50 3 yaşında (1, 5 metre-2 metre arası) 1, 75 MANZALİN : 1 yaşında (80cm-1, 20 cm) 1, 50 DOMAT : 5 YTL-7, 50 YTL Birinci sınıf salamura, yuvarlama, kuyu zeytini ve dizyem zeytinyağı bulunur. (otomobil ve motosiklet ile zeytin fidanı takas edilir)
  • #1617200
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.