SerasMac Lazer Kesim ve Kazima makinesi 130x90cm

SerasMac Lazer Kesim ve Kazima makinesi 130x90cm

Ege » Kütahya » Kütahya
19.000₺
  • 19.000₺
    Ege » Kütahya » Kütahya
SerasMac Lazer Kesim ve Kazima makinesi 130x90cm
 
SerasMac Lazer Kesim ve Kazima makinesi 130x90cm SerasMac Lazer Kesim ve Kazima makinesi 130x90cm SerasMac Lazer Kesim ve Kazima makinesi 130x90cm SerasMac Lazer Kesim ve Kazima makinesi 130x90cm
130x90cm Çalışma Alanı - Reci 130w Laser gücü Yüksek Performanslı Lazer Kesim ve Kazıma Makinesi - 2 Yıl Teknik Destek Garantisi - Ücretsiz Online Eğitim - 130×90 cm Çalışma Alanı - 40 cm Asansörlü Tabla - 130 Watt Laser Gücü 2 Ayrı Kesim Tablası - Izgara tabla (Pleksiglass, ahşap gibi plakalar için ideal) - Bal peteği tabla (5mm'ye kadar küçük kesim yapmaya uygun tabla) Seras 1390 tercih etmeniz gereken sebepler - Bal peteği tabla (5mm'ye kadar küçük kesim yapmaya uygun tabla) - 40 cm Hareketli asansör tabla!l) - Red Pointer - Izgara ve Bal Peteği Desenli üç ayrı tabla - AutoCAD ve Corel Draw ile entegre çalışma - USB ile Bilgisayar kontrolü - Materyallerin Alev Almaması için Hava Üfleme Motoru - Oluşan Koku ve Dumanı atmak için oluşan motor CW-5000 Endüstriyel Chiller - Klima Gazlı su soğutma sistemi - Otomatik Su devir daimi - Entegre su soğutma sistemi - Su devir daim kontrolü - Elektronik Isı kontrolü - Çalışma ortamı ısı kontrolü - Aksi durumlarda Alarm modu ile laser tüp koruma sistemi ÜCRETSİZ olarak sunulmaktadır. - Materyallerin Alev Almaması için Hava Üfleme Motoru Opsiyonel Güç Değişimi Tüp haznesi büyütülebilir. istediğiniz güçlerde laser tüp değişimi yapabilirsiniz. Esnek Çalışma Alanı 130cm x 90 cm kesim ve kazıma alanının arkası açıktır. Örnek olarak 135cm eninde 4 metre uzunluğunda bir ürünü parça parça kesebilirsiniz. 40cm yüksekliğinde hareket eden asansörlü tablası ile çok yüksek ürünlere dahi işleyebilirsiniz.
  • #3141295
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.