ScoopFree Otomatik Temizlenen Kedi Tuvaleti

ScoopFree Otomatik Temizlenen Kedi Tuvaleti

Marmara » İstanbul » Büyükçekmece
390₺
  • 390₺
    Marmara » İstanbul » Büyükçekmece
ScoopFree Otomatik Temizlenen Kedi Tuvaleti
 
ScoopFree Otomatik Temizlenen Kedi Tuvaleti ScoopFree Otomatik Temizlenen Kedi Tuvaleti ScoopFree Otomatik Temizlenen Kedi Tuvaleti ScoopFree Otomatik Temizlenen Kedi Tuvaleti ScoopFree Otomatik Temizlenen Kedi Tuvaleti
ScoopFree Otomatik Temizlenen Kedi Tuvaleti YOUTUBE'den Bakabilirsiniz.Aşağıdaki Linki Kopyalayıp Tanıtım Videosunu İzleyebilirsiniz. http://www.youtube.c om/watch?v=_pmSM7rvOyo VİDEO' yu İZLEYİN Birçok uluslararası ödülün sahibi, kullanıcılarından tam not alan ScoopFree otomatik kendinden temizleyen kedi tuvaleti Türkiye'de hayvanseverlerle buluşuyor. Birkez Ayarlayın Haftalarca Temiz Kalsın. El değmeden temizlik. * Rakipsiz Koku Kontrolü * Sorunsuz İhtiyaç Sistemi * Üstün Güvenilirlik ScoopFree 3 ek özellik sunar; Gizli Başlık Ayarlanabilir Gecikme Süresi Sağlık Sayacı Sessiz Motor Sızıntı Kaçağı Koruması Kusursuz Malzemeler Geri Dönüşümlü Ambalaj Özel %90 parfümlü mavi granürlü kumu ile tüm kötü kokulara son. Otomatik saklama bölümü sayesinde el değmeden haftalarca kullanın.
  • #3593219
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.