Satılık rotweiller yavruları 350 TL son fiyat son 3 yavru..

Satılık rotweiller yavruları 350 TL son fiyat son 3 yavru..

Karadeniz » Amasya » Ziyaret
350₺
Satılık rotweiller yavruları 350 TL son fiyat son 3 yavru..
 
Satılık rotweiller yavruları 350 TL son fiyat son 3 yavru.. Satılık rotweiller yavruları 350 TL son fiyat son 3 yavru.. Satılık rotweiller yavruları 350 TL son fiyat son 3 yavru.. Satılık rotweiller yavruları 350 TL son fiyat son 3 yavru.. Satılık rotweiller yavruları 350 TL son fiyat son 3 yavru.. Satılık rotweiller yavruları 350 TL son fiyat son 3 yavru..
Amasya da satılık Macar-Koca Kafa ve küt burun Rotweiller yavruları köpekler 45 günlük.Yavruların hepsi sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiştir, ciddi alıcılara anlaşmalı otobüs firmalarımızla köpekleriniz gönderim yapılacaktır.Rotweiller ın vazgeçilmez özelliği olan koruyculuk yapısı Can, Mal, İş yeri, Arazi, Özel mülk, Fabrika alanlarını sahiplenip korumaktır, ve aynı zamanada sahibine olan bağlılığı müthiş bir yanıdır. rotweiller sahiplerine kesnlikle aşık olup o duyguyla sadakat gösterirler besleyen arkadşalar kesinlikle sahiplerine olan o ağlılığnı çok iyi biliyodur.9 yavru ve annesi satılıktır..Yavrular güvenli bir şekilde gönderilir yanlız annesini almak isteyenler Amasya ya gelmeleri gerekir.Ciddi alcılar bu numaradan ulaşabilirler Telefon: 0541 905 00 95 Mail:mekansiz_ak@hotmail.com
  • #3096019
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • adanada tiger boxer yavrusu 2aylık

    Evde Bakamadığım Icin Satıyorum. Her türlü komutu dinliyor, asiri ilgili ve sadı ...

  • Antalyada satılık dişi pug

    erkek pug arkadaşıma gelin adayı dişi bug arıyorum aradaşm daha 1 yaşına yeni ba ...

  • PUG MOPS MINI SIZE YAVRU

    PUG MINI SIZE YAVRU. YETİŞKİNLİĞİNDE STANDART PUGLARDAN DAHA UFAK OLACAKTIR. AŞI ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.